«ΕΥΠΑΘΗΣ» ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΡΟΠΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ!

Στιγμές τρόμου έζησε μία ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη Ελληνίδα, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στην περιοχή Γαλανέικα της Λαμίας.

Στο σπίτι της ηλικιωμένης είχε εισβάλλει ένας της λεγόμενης «ευπαθούς» ομάδας, ο οποίος άρχισε να τη χτυπά με ρόπαλο στο κεφάλι για να τη ληστέψει! Η γιαγιά άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο σημείο έσπευσε ο ανηψιός της, που μένει εκεί κοντά.

Όταν μπήκε στο σπίτι, αντίκρισε τη θεία του αιμόφυρτη και τον νεαρό «ευπαθή» να είναι πεσμένος στο έδαφος και να παριστάνει τον χτυπημένο από κάποιον άγνωστο ληστή!

Βέβαια, γρήγορα ξεκαθάρισαν τα πράγματα και βρέθηκε και το ρόπαλο που χρησιμοποίησε ο «ευπαθής» ληστής για να χτυπήσει τη γιαγιά, το οποίο μάλιστα ήταν τυλιγμένο σε ένα πανί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «ευπαθής» μένει δίπλα από το σπίτι της ηλικιωμένης, ο σύζυγος της οποίας έτυχε να λείπει εκτός Λαμίας και είχε ζητήσει από τον νεαρό «ευπαθή» να κοιτάει που και που αν είναι καλά η γιαγιά! Μάλιστα, το ζευγάρι των ηλικιωμένων βοηθούσε τον -αχάριστο, όπως απεδείχθη!- νεαρό «ευπαθή» και τ’ αδέρφια του, με διάφορα χρηματικά ποσά που τους έδινε κατά καιρούς…

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!