ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!

Όλο το μπολσεβίκικο μίσος τους βγάζουν οι άτυποι συγκυβερνήτες των Πάιατ και Τσίπρα κουκουέδες, για το ένα εκατομμύριο των Ελλήνων που πήγαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Έτσι, πονεμένος σύντροφος που δηλώνει «εκπαιδευτικός» (αλίμονο στα παιδάκια μας!), σε παρακουκουέδικο site (atexnos.gr), γράφει πως οι συμμετέχοντες ήταν «φασίστες, ακροδεξιοί, παπάδες, στρατόκαυλοι κι αγύρτες, ένας κλεμμένος – πλην όμως απονενοημένος αδάμας, οι ανόητοι της εξαθλιωμένης μάζας κι οι οδηγοί των πούλμαν».

Το λιβελογράφημα έχει τίτλο «Το συλλαλητήριο της ντροπής», ενώ ο… τσαχπινογαργαλιάρης συντάκτης του, χρησιμοποιεί ως συμπλήρωμα στον τίτλο κι ένα  παρωδιακό ασματάκι του Βουλγαροκομμουνιστή Βάρναλη για παλαιότερους ερχομούς του 6ου Στόλου στα ελληνικά λιμάνια («Φρούτσου, φρούτσου το φουστάνι, πάρτε μας, Αμερικάνοι»).

Δεν ξέρουν οι κουκουέδες, πως δεν πρέπει να μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου, μιας και πολλές χιλιάδες κοριτσιών της Ανατολικής Ευρώπης, διαπαιδαγωγημένων με τα «αθάνατα ιδανικά» του μαρξισμού-λενινισμού-σταλινισμού, οδηγήθηκαν στην εκπόρνευση μόλις έπεσε ο «μπαμπούλας» του «υπαρκτού» τους;