ΟΥΑΟΥ! ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΣΠΙΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΚΕ ΩΣ… ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ!

Όλα του κόσμου τα περίεργα, στην χώρα τη φαιδράς πορτοκαλέας συμβαίνουν.

Μέχρι και οι τροτσκιστές, πήγαν με τους ορκισμένους εχθρούς τους, τους σταλινικούς!

Μέχρι το 2015 και την στροφή του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, υπήρχε στο συνονθύλευμα μια τροτσκιστική συνιστώσα, η «Κομμουνιστική Τάση». Από τότε, οι εν Ελλάδι τροτσκιστές είναι… ξέμπαρκοι και αυτές τις ημέρες… σπιτώθηκαν στο σταλινικό ΚΚΕ!

Τα αποκαλυπτήρια του… σπιτώματος (και σε τι «σπίτι», ε, σ’ ολόκληρο Παλάτι!)  τα έκανε η συνιστώσα σε ανακοίνωσή της για τις πολιτικές εξελίξεις:

«Προϋπόθεση για να σημειωθεί αυτή η αναγκαία νίκη είναι να στηριχθεί αποφασιστικά το μοναδικό μαζικό κόμμα στη χώρα που τάσσεται υπέρ της αγωνιστικής υπεράσπισης των εργατικών συμφερόντων και υποστηρίζει την επαναστατική ανατροπή του καπιταλισμού και την επείγουσα αναγκαιότητα του σοσιαλισμού, δηλαδή το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας… Αντικειμενικά, μόνο το ΚΚΕ έχει σήμερα την απαιτούμενη απήχηση και δυνατότητα να πετύχει μια τέτοια νίκη. Γι’ αυτό, καλούμε κάθε μικρότερο αριστερό – εργατικό πολιτικό σχήμα, οργάνωση ή συλλογικότητα, να λάβει την ίδια με εμάς εκλογική θέση, βάζοντας το καλό της εργατικής τάξης και της υπόθεσης του σοσιαλισμού πάνω από μικροπολιτικές σκοπιμότητες για ανεξάρτητες εκλογικές καταγραφές, που θα μπορούσαν μόνο να αποδυναμώσουν εκλογικά τον πιο μαζικό εργατικό-αντικαπιταλιστικό φορέα, το ΚΚΕ, χωρίς να έχουν κάποιο ουσιαστικό, θετικό αντίκρυσμα στην ταξική πάλη».

Όπως φαίνεται, ο Κουτσούμπας μαζεύει ότι… κινείται στον χώρο της ακροαριστεράς, από αναρχοκομμουνιστές των Εξαρχείων μέχρι μαοϊκούς και τροτσκιστές, φτιάχνοντας ένα κόμμα-τέρας, για χάρη των υπερατλαντικών αφεντικών του!

(ΥΓ): Τροτσκιστές, το νου σας στους σταλινικούς… παγοκόφτες!