ΣΚΑΝΔΑΛΑ Ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Σκάνδαλα ή Χρυσή Αυγή; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα «Εμπρός»

Σκληρό μέτωπο μπολσεβίκων και φιλελεύθερων, Νέας Δημοκρατίας και ΚΚΕ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μέτωπο λάσπης αδίστακτο, το οποίο δεν δίστασε παρά την διάψευσή μας να χρησιμοποιήσει το καταφανές ψεύδος περί συνεργασίας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με ΣΥΡΙΖΑ!

Έτσι, διαβάσαμε σε εφημερίδα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Φιλελεύθερος 7 Ιανουαρίου: “Πριν από τα Χριστούγεννα η Λιάνα Κανέλλη σε συνέντευξή της στον «Φιλελεύθερο» και μιλώντας για την ψηφοφορία στη Βουλή για τη συμφωνία των Πρεσπών, συνέστησε «σε κάποιους που συκοφαντούν το ΚΚΕ, να έχουν το νου τους στη Χρυσή Αυγή, μπας και φύγει έχοντας εξασφαλίσει μια ευνοϊκή συμφωνία για τη δίκη… που δεν έχει τελειώσει ακόμη». Πριν από λίγες ημέρες, αρθρογράφος της εφημερίδας «Εμπρός» εξήγησε τους λόγους που η ναζιστική οργάνωση ψήφισε με τον ΣΥΡΙΖΑ τη Βασιλική Θάνου ως πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού: «Όλοι μας ξέρουμε ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι κατηγορούμενη για σοβαρότατο «αδίκημα», που σηκώνει μέχρι και 20 χρόνια φυλάκιση… Αν εσάς σας είχαν τυλίξει στο σιδηρό πλέγμα μιας τέτοιας κατηγορίας… τι θα κάνατε;». Βρε, λέτε να υπάρχει… συμφωνία;”

Και σε αυτήν την ιταμή επίθεση κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών απάντησα δηλώνοντας: “Μια ακόμη βρώμικη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους της ΝΔ. Έγραψαν ότι η Χρυσή Αυγή αμφιταλαντεύεται αν θα καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών. Εάν ένα κόμμα καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, αυτό σίγουρα είναι η Χρυσή Αυγή. Η οποία Χρυσή Αυγή είναι και το μόνο κόμμα, το οποίο είναι αντίθετο σε σύνθετη ονομασία που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία» σε αντίθεση με την Νέα Δημοκρατία που δεν λέει λέξη για την σύνθετη ονομασία. Η Χρυσή Αυγή που είναι το μόνο κόμμα που χαιρέτισε τις κινητοποιήσεις των μαθητών για την Μακεδονία σε αντίθεση με την ΝΔ που τις καταδίκασε και την αριστερά, η οποία προσπάθησε με τραμπουκισμούς και αντισυγκεντρώσεις να τις ματαιώσει. Η βρώμικη προπαγάνδα δεν θα περάσει και για μια ακόμη φορά θα αποδειχθεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα που υπερασπίζεται περισσότερο από κάθε άλλο ασυμβίβαστα τις εθνικές θέσεις.”

Το μέτωπο ΚΚΕ-Ν.Δ. αποκαλύπτεται πανηγυρικά με την δήλωση του κάποτε Κνίτη και πάντοτε (;) Κνίτη Κύρτσου που έγραψε στο τουίτερ: “Εάν ο Τσίπρας έχει δημοκρατική ευαισθησία-το αμφισβητώ-πρέπει να κάνει δύο κινήσεις. Να βγάλει τη δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το ψυγείο στην οποία την έχει βάλει και να υπάρξουν καταδίκες πριν τις ευρωεκλογές. Να βρει σοβαρό υποψήφιο για την Αθήνα για να μην περάσει ο Κασιδιάρης στο β’ γύρο.”

Ο κάποτε μπολσεβίκος Κύρτσος, ο οποίος σήμερα παριστάνει τον φιλελεύθερο απαιτεί αφού επί τρία χρόνια κατέθεταν μάρτυρες κατηγορίας να μη καταθέσουν οι μάρτυρες υπερασπίσεως, να μην αγορεύσουν οι συνήγοροι υπερασπίσεως, να μην απολογηθούν οι κατηγορούμενοι γιατί μόνον τότε μπορεί να βγει απόφαση πριν τον Μάιο, η οποία απόφαση θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε καταδικαστική! Ωραίος “δημοκράτης”…

Μέσα σε αυτό το κλίμα και το παρακάτω δημοσίευμα: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Η σκανδαλολογία δεν βοηθά ούτε την πολιτική, ούτε την οικονομία, αλλά ούτε και τα σκάνδαλα. Βοηθά μόνον την Χρυσή Αυγή», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο υπουργός, σε συνέντευξή του, δήλωσε εναντίον των Ειδικών Δικαστηρίων που αναφέρονται από την αντιπολίτευση, και της ποινικοποίησης, καθώς αυτή βοηθά μόνον τη Χρυσή Αυγή.”

Εάν καταλάβαμε καλά, δεν πρέπει να υπάρχουν σκάνδαλα γιατί αυτό βοηθά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που σημαίνει ότι εάν δεν βοηθούσε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ας υπήρχαν και σκάνδαλα. Το ερώτημα λοιπόν είναι: σκάνδαλα ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skandala-h-chrush-augh-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz5d938dlwV