Ο MISTER TSIPRAS ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ… ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ: ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Ε, λοιπόν, είναι ξεδιάντροπος! Δε φτάνει που ξεπουλάει την Μακεδονία μας, αλλά τολμάει και δίνει… συμβουλές στους διαδηλωτές που σε λίγη ώρα θα κατακλύσουν το Σύνταγμα! Μιλάμε για τον αρχιπροδότη mister Tsipra, ο οποίος με σημερινή του συνέντευξη στην «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ (Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει!), συμβουλεύει ανάμεσα στα άλλα: «Θεωρώ όμως ότι είναι υποχρέωση όλων να απομονώσουν τις ακραίες ομάδες που φαντάζομαι θα επιχειρήσουν να χειραγωγήσουν και αυτό το συλλαλητήριο και να απέχουν από εκδηλώσεις και συνθήματα μίσους. Έχει υπάρξει αρκετό εμφύλιο μίσος στην ιστορία αυτού του τόπου. Φθάνει. Οι αντιπαραθέσεις πρέπει να γίνονται με επιχειρήματα και διάλογο».

Τώρα που είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την προδοσία της Μακεδονίας μας, θυμήθηκε τα επιχειρήματα και τον διάλογο ο αρχιπροδότης; Τώρα θυμήθηκε το «εμφύλιο μίσος», το οποίο καλλιεργεί συστηματικά τα τελευταία χρόνια; Θα τον πειράξει αν ακουστούν σήμερα στο Σύνταγμα «συνθήματα μίσους», ενώ την ίδια ώρα, λίγο παρακάτω από το Σύνταγμα, στα Προπύλαια, τα παρακρατικά τσογλάνια του θα κραυγάζουν πως «στον Μελιγαλά έγινε μισή δουλειά»; Είναι μεγάλος υποκριτής!

Και γιατί… συμβουλεύει τους πατριώτες «να απομονώσουν τις ακραίες ομάδες», εννοώντας βεβαίως την Χρυσή Αυγή; Για να μετατραπεί το συλλαλητήριο σε μια γλυκανάλατη φιέστα, που κανείς δεν θα θυμάται την επομένη!

Ε, όχι! Η λαοπλημμύρα που θα κατακλύσει σήμερα το Σύνταγμα, δε θα του κάνει το χατίρι! Οι προδότες της Πατρίδας δεν αντιμετωπίζονται με το «σεις» και με το «σας»!