Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ: ΗΤΑΝ… ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Την πλήρη ευθύνη για το σημερινό όργιο αριστερής καταστολής, που όμοιό του δεν έχει γνωρίσει η χώρα στην νεώτερη ιστορία της, ανέλαβε προσωπικά ο αρχιπροδότης Τσίπρας, με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του. Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, έριξε την ευθύνη σε… «ακραία στοιχεία» και «χρυσαυγίτες»:

Δυστυχώς, για άλλη μία φορά, τον τόνο στο συλλαλητήριο έδωσαν ακραία στοιχεία και μέλη της Χρυσής Αυγής που στη προσπάθειά τους να εισβάλουν στη Βουλή με κουκούλες, πέτρες, ξύλα και ρόπαλα, επιτέθηκαν κατά αστυνομικών, στέλνοντας δεκάδες τραυματίες σε νοσοκομεία.
Στη δημοκρατία μας η ελεύθερη έκφραση των πολιτών αποτελεί αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα. Ακόμη και αυτών που επιθυμούν να την καταλύσουν, γιατί όπως λένε, πιστεύουν ότι «η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία».

Την ίδια στιγμή, όμως, αποτελεί καθήκον και υποχρέωση, όσων πιστεύουμε και υπηρετούμε τη δημοκρατία, να μην τους το επιτρέψουμε. 
Να τους απομονώσουμε και να τους καταδικάσουμε απερίφραστα».

Σβήνει το πολιτικό «καντηλάκι» σου αρχιπροδότη και θα δώσεις λόγο στον ελληνικό λαό για όλα τα εγκλήματα και τις προδοσίες που έχεις διαπράξει! Κι εσύ και τα κάθε λογής τσιράκια σου!