ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ… «ΑΠΟΛΩΛΟΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ»

Κοντεύουν οι Απόκριες, πλάκωσαν οι μασκαράδες!

Σε συγκρότηση… πατριωτικού μετώπου (ΠΑΜΕ;), λοιπόν, προχωρούν οι πολιτικοί μασκαράδες Καρατζαφέρης, Δημήτρης Καμμένος (για αρχή…) και Τάκης Μπαλτάκος.

Μάλιστα, τα… αποκαλυπτήρια του «ΠΑΜΕ» (ή «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς»…) έγιναν από τις συχνότητες του ΣΚΑΙ, όπου ο Καρατζαφέρης θυμήθηκε τα… περασμένα μεγαλεία κι ονειρεύτηκε ότι θα τα ξαναζήσει: «θα πάμε δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας μέσα πάντα στο πλαίσιο του συνταγματικού τόξου όπως ήμασταν και τα προηγούμενα χρόνια».

Όταν δε η κουβέντα ήρθε στον… πολιτικό πρόσφυγα Πάνο Καμμένο και την περίπτωση συνεργασίας μαζί του, ο Καρατζαφέρης δεν την απέκλεισε, δείγμα ότι γίνονται σκληρά… παζάρια μεταξύ τους: «Αργά παραιτήθηκε. Έπρεπε να το κάνει τον Ιούνιο οπότε θα είχε αξία και η πράξη του και ο κ. Τσίπρας δεν θα είχε το χρόνο να προετοιμάσει και να βρει τους έξι πρόθυμους. Είναι λίγο αργά. Θα μου πείτε βέβαια «κάλλιο αργά παρά ποτέ». Εμείς περιμένουμε να δούμε την πορεία του για να κάνουμε και την τελική κρίση».

Θα’ χει γούστο ο «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς» (μασκαράδων της ελαφροδεξιάς…), αν τελικά δημιουργηθεί. Μόνο που οι εποχές είναι δύσκολες για εξεύρεση «κορόιδων»- οπαδών, καθώς δεν υπάρχουν πλέον «απολωλότα πρόβατα» για μάντρωμα σε κόμματα-ουρές του κατεστημένου, γιατί οι Έλληνες πατριώτες έχουν κόμμα που τους εκφράζει με συνέπεια: την Χρυσή Αυγή!