ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ, ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΤΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή FOCUS της ΣΥΡΙΖΕΡΤ-ΣΟΒΙΕΡΤ (διόλου τυχαία, όπως θα καταλάβετε στην συνέχεια…) έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος της Νουδούλας (που παριστάνει τον… ακομμάτιστο) Μπακογιάννης.

Μια συνέντευξη άνοιγμα στην αριστερά! Αναφερόμενος, λοιπόν, στο θέμα της ασφάλειας των Αθηναίων, ο… γόνος είπε πως «η ασφάλεια δεν είναι τόσο θέμα καταστολής αλλά και πρόληψης», θέτοντας ως πρώτο στόχο του για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τον… επαρκή φωτισμό στα πάρκα της Αθήνας! Τώρα, σωθήκαμε!

Αναφερόμενος στο οξύτατο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ο γόνος χαρακτήρισε τη σημερινή… «πολυτισμικότητα» της Αθήνας «πλούτο» (!!!)), επισημαίνοντας όμως ότι… «χρειάζεται σχεδιασμός».

Για τα Εξάρχεια, ανέφερε ότι δεν τα θεωρεί «άβατο», εφόσον όπως είπε προσφάτως τα επισκέφθηκε ο ίδιος και συνομίλησε με τους κατοίκους, χωρίς να ενοχληθεί από τις… συνιστώσες και τις… συλλογικότητες που λυμαίνονται την περιοχή.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο γόνος δεν είπε κουβέντα περί της προδοσίας της Μακεδονίας μας, αλλά επέκρινε την κυβέρνηση ότι μετέτρεψε το εθνικό αυτό θέμα «σε πεδίο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης», τονίζοντας ότι «με ευθύνη της δεν υπήρξε εθνική συνεννόηση», εννοώντας πως δεν έδωσε σοβαρά κίνητρα στην Νουδούλα για να βάλει πλάτη στην προδοσία!
Τέλος, χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή… «εγκληματική οργάνωση». Προφανώς,  αυτό σε συνδυασμό με όλα τα προηγούμενα, το είπε για να γίνει συμπαθής στους αριστερούς, ώστε να βάλουν ένα… χεράκι για να κερδίσει τον Ηλία Κασιδιάρη στον Β΄ γύρο των εκλογών!