Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ… ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ! ΑΣ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΟΙ 2 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Νέο… αντιπολιτευτικό σώου δίνουν οι ΣΚΟΠΙΑΝΕΛ του Καμμένου, με επιστολή του… ζεϊμπέκη αρχηγού τους στον Βούτση.

Στην επιστολή, αναφέρεται ότι οι ΣΚΟΠΙΑΝΕΛ… διαφωνούν με την οποιαδήποτε αλλαγή της σύνθεσης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας για να ανακτήσει την πλειοψηφία ο ΣΥΡΙΖΑ και να πάρει θετική γνωμοδότηση, ώστε να εισαχθεί στην ολομέλεια η Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως υποστηρίζει ο συγκυβερνήτης του Τσίπρα (τώρα πλέον μέσω των δύο βουλευτών του που κράτησαν τον αρχιπροδότη Τσίπρα στην εξουσία…), αυτό θα αποτελεί “νόθευση ή παράβαση του Κανονισμού της Βουλής, που θα ισοδυναμούσε με Συνταγματικό και Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα” και καλεί σε… εγρήγορση” τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις.

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά! Εφόσον η κυβέρνηση επιχειρεί κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και ο μπούλης Πανούλης… διαφωνεί, δεν έχει παρά να δώσει εντολή στους δύο βουλευτές του που κράτησαν με την ψήφο τους τον Τσίπρα στην εξουσία (Ζουράρι και Παπαχριστόπουλο), να αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους και να ρίξουν την κυβέρνηση! Αυτά, γιατί και το δούλεμα έχει τα όριά του!