ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΑ «ΧΩΝΙΑ» ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ… ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ!

Λίγες ώρες πριν από το μεγαλειώδες συλλαλητήριο του Συντάγματος, τα φερέφωνα της αμερικανόδουλης συγκυβέρνησης των προδοτών (Τσίπρα και… δανεικών από τους προδότες Καμμένο και Θεοδωράκη), καλλιεργούν κλίμα τρόμου, για να αποτρέψουν την μαζική συμμετοχή του κόσμου, αλλά και να δικαιολογήσουν τυχόν επιχείρηση καταστολής, που μπορεί να στηθεί με οποιαδήποτε αφορμή (π.χ. τυχόν παρουσία του προδότη Καμμένου στο συλλαλητήριο…).

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατευθυνόμενη επιχείρηση κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού, παίζει το γνωστό «χωνί» των υπογείων Μαξίμου, το οποίο μιλάει για «οργανωμένες ομάδες ακροδεξιών που επιστρατεύτηκαν από το ισχυρό λόμπι Ελληνορώσων επιχειρηματιών», για «εκατοντάδες χούλιγκανς που επιστρατεύτηκαν έναντι αμοιβής» και διαρρέει δήθεν φόβους των απαίσιων σταλινικών κομισαρίων της ΕΛΑΣ «ότι τα τάγματα εφόδου της Ακροδεξιάς θα επιχειρήσουν να στήσουν προβοκάτσιες και επεισόδια και θα βάλουν ως στόχο την ίδια τη Βουλή».

Επιπροσθέτως, τα «χωνιά» των προδοτών –και της αμερικανικής πρεσβείας!- μπλέκουν και πάλι τον ρωσσικό παράγοντα: «η κινητοποίηση των οργανώσεων – βιτρίνα πίσω από τις οποίες κρύβονται Ρώσοι ολιγάρχες και Ελληνορώσοι επιχειρηματίες αλλά και εκκλησιαστικοί παράγοντες που διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με την Μόσχα είναι γιγαντιαία. Τεράστια ποσά διατίθενται τόσο για τη μίσθωση πούλμαν όσο και για να ενισχυθεί η συμμετοχή».

Η κόκκινη τρομοκρατία δε θα περάσει! Όλοι εκεί, με μια σημαία ελληνική!