Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ  ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ήταν αναμενόμενο κι έγινε πράξη! Η κόκκινη χουντάρα –της Μέρκελ η δουλάρα!- αποκλείει ολόκληρο το  κέντρο των Αθηνών και «σφραγίζει» σταθμούς του Μετρό, για να εμποδίσει την αθρόα προσέλευση του λαού και να ταλαιπωρήσει όσους θα αψηφήσουν τους αποκλεισμούς και θα πάνε στο Σύνταγμα.

Πιο συγκεκριμένα, το ξεφτιλισμένο αληταριό του ΣΥΡΙΖΑ που ωρύονταν για ανάλογα άθλια και ελεεινά μέτρα που έπαιρναν κάποτε οι Σαμαροβενιζέλοι σε μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις, απαγορεύει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών (Πλατεία Συντάγματος, Προπύλαια, κ.τ.λ.) από τις… 6 το πρωί – ενώ η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη στις 2 το μεσημέρι. Επιπλέον, «σφραγίζει» τους σταθμούς του Μετρό σε Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια από τις… 1ο το πρωί μέχρι… νεοτέρας!

Και βέβαια, όλα αυτά τα «μέτρα» δικαιολογούνται λόγω της –ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ!- αντισυγκέντρωσης παρακρατικών σκουπιδιών στα Προπύλαια (τάχατες «για να μην προκληθούν επεισόδια» και τα κέρατα των μανάδων τους!).

Όλοι αύριο εκεί, για «να τους βγει το μάτι»!