Α ΡΕ ΠΑΙΑΤ, ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ ΤΑ’ ΚΑΝΕΣ! ΒΑΡΑΝΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙ ΡΕΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ

Διάλυση βαράει το κόμμα των ρεπατζήδων του Καμμένου, που θα βάλουνε πλάτη (ή μήπως θα στήσουνε κ…;) για να μην εκτεθεί ο Καμμένος και το τσούρμο του.

Έτσι, μετά από τις δηλώσεις υποστήριξης της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, από τους τρεις «πρόθυμους» Θεοδωράκη, Μαυρωτά και Λυκούδη, οι ρεπατζήδες δίνουν χείρα βοηθείας στον Τσίπρα, για να περάσει την προδοσία της Μακεδονίας από την επιτροπή Εξωτερικών, αντικαθιστώντας τον Ψαριανό που είναι με το ένα πόδι στην Νουδούλα και για ευνόητους λόγους θα καταψήφιζε, με τον Μαυρωτά που θα υπερψηφίσει, για να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την απαιτούμενη πλειοψηφία και να φέρει στην ολομέλεια την προδοτική Συμφωνία.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο συνοδοιπόρος του Τσίπρα, «Μακεδονομάχος» Καμμένος, θα αναγκαζόταν να βάλει τον Παπαχριστόπουλο στην Επιτροπή για να υπερψηφίσει και θα εκτιθόταν ανεπανόρθωτα.

Ακολούθησε ανάρτηση στο Facebook του Ψαριανού, την οποία συνυπογράφει και ο Αμυράς, στην οποία υπονοείται ότι θα την… κάνουν από το Ποτάμι πριν από την Συμφωνία των Πρεσπών…

Α ρε πρεσβευτή – Ύπατε Αρμοστή Πάιατ, όλα ίσιωμα τα’ κανες!