ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» ΛΕΣΒΟΥ: ΦΑΚΕΛΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!

 

Το φακέλωμα όσων πατριωτών της Λέσβου θα πάνε στο μεγάλο εθνικό συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα, ζητά με επίσημο έγγραφό του προς τους υφισταμένους του ο «αστυνομικός διευθυντής» (στην πραγματικότητα, σταλινικός κομισάριος!) Λέσβου: «Παρακαλούμε όπως μας αναφέρετε αριθμό ατόμων καθώς και μέσων μεταφοράς που προτίθεται να αναχωρήσουν από την περιοχή ευθύνης σας, προκειμένου να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην Αθήνα την 20/01/2019 ημέρα Κυριακή έστω και αρνητικώς».

Μόλις το συγκεκριμένο έγγραφο είδε το φως της δημοσιότητας, ανακοινώθηκε ότι: «από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου διατάχτηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας καθώς το έγγραφο αυτό δεν απηχεί το περιεχόμενο και το πνεύμα διαταγών της ιεραρχίας».

Μπούρδες! Ασφαλώς και δεν θα τολμούσε ο κομισάριος να πάρει τέτοια πρωτοβουλία από μόνος του, χωρίς σχετική διαταγή από το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ και την κυβέρνηση των προδοτών!

Τοιούτοι είναι οι κομμουνιστές, τοιούτες μεθοδεύσεις χρησιμοποιούσαν και στους «σοσιαλιστικούς παραδείσους»! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;