ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΝΤΑΞ’ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ… ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ

Σε χθεσινό μας δημοσίευμα, αναφερθήκαμε στα παραμύθια που πουλάνε στους Έλληνες διάφορα δήθεν «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια του διαδικτύου, ότι ακόμα και να περάσει από τη βουλή η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, θα την… μπλοκάρει η Βουλγαρία (θέτοντας «βέτο» στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ) ή η Ρωσσία, στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Οπότε, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε και να αγωνιζόμαστε, καθώς άλλοι θα «καθαρίσουν» για πάρτη μας!

Παρατηρήσαμε δε, πως –διόλου τυχαία- το συγκεκριμένο παραμύθι διακινείται από σεσημασμένους Καμμενοπαπαγάλους!

Αφού, λοιπόν, οι παπαγάλοι του διακίνησαν για τα καλά το παραμύθι, το υιοθέτησε επισήμως και ο ίδιος ο προδότης!

Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα», ο ίδιος άνθρωπος που προέβλεπε πως «η Συμφωνία δεν θα περάσει από την βουλή των Σκοπίων», «δεν θα την υπογράψει ο πρόεδρος Ιβανόφ», «θα απορριφθεί στο δημοψήφισμα» και άλλες τέτοιες μπούρδες, για να δικαιολογήσει ότι δεν ανέτρεψε την κυβέρνηση ΠΡΙΝ από την υπογραφή της Συμφωνίας, χαρακτήρισε την Συμφωνία… «κουρελόχαρτο» και υποστήριξε πως «θα σταματήσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ακόμη κι αν περάσει από Σκόπια και Ελλάδα».

Άρα, δεν τρέχει τίποτα που βουλευτές του (όσοι ακριβώς χρειάζονταν!) στήριξαν την κυβέρνηση του προδότη Τσίπρα στην χθεσινή ψηφοφορία για να μπορέσει εν συνεχεία να φέρει προς κύρωση την Συμφωνία της προδοσίας στην βουλή, ούτε θα τρέχει τίποτα που βουλευτές του θα την υπερψηφίσουν! Και δεν χρειάζεται οι Έλληνες ν’ αγωνιστούν κατά της κύρωσης ενός… κουρελόχαρτου! 

Αλλά, για κακή τύχη του πολιτικού απατεώνα, η τελευταία δήλωση του Ρώσσου υπουργού Εξωτερικών Σεργέι Λαβρόφ, κατά την χθεσινή παραδοσιακή συνέντευξη τύπου που παραχωρεί στην αρχή κάθε χρόνου, ήταν ότι: «Η Μόσχα δεν αντιτίθεται στο νέο όνομα για τη Μακεδονία. Εμείς δεν παίρνουμε θέση κατά της ονομασίας που τελικά ανακοινώθηκε. Πάντα στηρίζαμε ενεργά το διάλογο, τασσόμασταν υπέρ μιας λύσης με τρόπο που να ήταν αποδεκτός από τις κοινωνίες, τους λαούς και βέβαια τις κυβερνήσεις Ελλάδας και Μακεδονίας».

Αυτά και σκασμός, ΠΡΟΔΟΤΗ!