«Ο Α/ΓΕΣ ΕΚΑΝΕ ΕΦΟΔΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ». ΩΡΕ, ΤΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΝ’ ΑΥΤΟΣ! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ» ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ… ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Προ ημερών, εντοπίσαμε σε καθεστωτικούς παπαγάλους του διαδικτύου κάποια πολύ περίεργα δημοσιεύματα, που εξυμνούσαν τον Α/ΓΕΣ Στεφανή και γράψαμε τα εξής:

«Τώρα με τον χιονιά, μάθαμε ότι ο ελληνικός στρατός έχει επικεφαλής του έναν «αλπινιστή», «κομάντο», «παλικάρι», «λιοντάρι», κ.τ.λ., που αψηφά τις κακές καιρικές συνθήκες και ανεβαίνει σε φυλάκιο «με υψόμετρο που ξεπερνά τα 1.000 μέτρα» (ουάου!), «σε ένα από τα πιο δύσκολα φυλάκια των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων» (ξανά-μανά ουάου!) για να «διαπιστώσει τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων» (τρις ουάου!)».

Ωστόσο, η υπερπροβολή – εξύμνηση συνεχίζεται! Έτσι, σε χθεσινό δημοσίευμα πασίγνωστου καθεστωτικού παπαγάλου, πληροφορηθήκαμε ότι: «Ο Α/ΓΕΣ έκανε έφοδο μέσα στη νύχτα στους Έλληνες κομάντο!» και άλλα… ηρωικά κατορθώματά του.

Επειδή οι καιροί είναι πονηροί και οι… κακές γλώσσες λένε διάφορα, αναρωτιόμαστε και πάλι αν υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος για την υπερπροβολή του εν λόγω από τα ΜΜΕ ή πρόκειται για απλή σύμπτωση, λόγω του υπερβάλλοντος ζήλου των στρατιωτικών συντακτών…