ΟΙ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ» ΡΑΒΔΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ CIA ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

Συνεχίστηκε σήμερα –για τρίτη φορά- το στημένο θέατρο των «εκπαιδευτικών» ραβδούχων του Κουτσούμπα, που βγαίνουν σεργιάνι στο Σύνταγμα, τάχα διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Ως μέρος της θεατρικής παράστασης, οι ραβδούχοι επιχείρησαν (τάχα!) να μπουν στη Βουλή από τα σκαλιά του  Άγνωστου Στρατιώτη, τα ΜΑΤ τους «εμπόδισαν», έπεσαν οι προγραμματισμένες ραβδιές και τα προγραμματισμένα δακρυγόνα και εν συνεχεία οι ραβδούχοι μεταφέρθηκαν στην πλαϊνή πλευρά της Βουλής, όπου είναι η είσοδος για το υπόγειο parking και πέταξαν νεράντζια και μπουκάλια στους αστυνομικούς.

Κι όλα αυτά, για να κάνουν ζωντανές συνδέσεις τα κανάλια («επεισόδια στο Σύνταγμα», κ.τ.λ.) και να γίνει ντόρος στα ΜΜΕ, με απώτερο σκοπό να αποπροσανατολιστεί η ελληνική κοινωνία από το «δάσος» της προδοσίας της Μακεδονίας μας και τις άθλιες μεθοδεύσεις που γίνονται για να επιτευχθεί (με εξαγορές βουλευτών κ.τ.λ.), κοιτώντας το «δέντρο» των δήθεν «κινητοποιήσεων» των «εκπαιδευτικών»!

Δε θα τους περάσει!