ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Plaudite, amici, comedia finite est!

Δεν υπάρχει ωραιότερη φράση για να αποδώσει με τον πιο ακριβή τρόπο το περίφημο διαζύγιο Τσίπρα και Καμμένου, από τα τελευταία λόγια ενός Ρωμαίου Αυτοκράτορα 2000 χρόνια πριν, λόγια τα οποία εξαίσια αντικατοπτρίζουν τη σημερινή πολιτική σκηνή της ώρας: «Χειροκροτήστε φίλοι, η κωμωδία έλαβε τέλος»!

Η εξέλιξη αυτή βεβαίως ήταν προσχεδιασμένη και προδιαγεγραμμένη εδώ και ένα χρόνο: τέτοιο καιρό πέρσι, όταν βρίσκονταν ήδη σε προχωρημένο στάδιο οι προδοτικές συζητήσεις της ανθελληνικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την κυβέρνηση των Σκοπίων, άρχισε να διακινείται σε δημοσιογραφικούς κύκλους η διαρροή πως επίκειται η δημιουργία ενός «πατριωτικού, μακεδονικού» κόμματος, ανάμεσα στη ΝΔ και στη Χρυσή Αυγή. Αυτό το υπό κατασκευή κόμμα των «συμμαχικών» πρεσβειών και εγχώριων πανίσχυρων επιχειρηματικών κύκλων θα αποτελούσε το πολιτικό καταφύγιο του «μακεδονομάχου» Πάνου Καμμένου, όταν θα υλοποιούνταν ο σχεδιασμός της στημένης αποχώρησης από την κυβερνητική συμμαχία, κατόπιν βεβαίως συνεννόησης με τον Τσίπρα. Την αβάντα άλλωστε στις πυρετώδεις διεργασίες για το σχηματισμό του κόμματος (το οποίο έλαβε αργότερα τον χαρακτηρισμό «έκτο κόμμα») και την προβολή των φημολογούμενων στελεχών του είχαν εργολαβικά αναλάβει τα προσκείμενα στο ΣΥΡΙΖΑ μέσα ενημέρωσης, ακόμα και η ακροαριστερή Εφημερίδα των Συντακτών. Τόσο «πατριωτικό» θα ήταν αυτό το μόρφωμα!

Οι πολιτικάντηδες και οι εντολείς τους λογάριασαν δίχως τον ξενοδόχο, όπου ξενοδόχος ο Ελληνικός Λαός. Ο οποίος Ελληνικός Λαός δεν συγχώρησε ποτέ στον συνεταίρο και συνεργό του Τσίπρα ένα γεγονός το οποίο τα πληρωμένα φερέφωνα της στρατευμένης ενημέρωσης δεν μπόρεσαν να παραποιήσουν: ο Καμμένος είχε τη δυνατότητα να αποχωρήσει από την κυβέρνηση προ της υπογραφής της αντεθνικής Συμφωνίας των Πρεσπών, ρίχνοντας τον Τσίπρα και αποτρέποντας την προδοσία. Προτίμησε την καρέκλα και το πλήρωσε…

Ο ρόλος των ΑΝΘΕΛ από το 2012 μέχρι σήμερα

Στο σημείο αυτό θεωρώ αναγκαίο να προβώ σε μια επισήμανση η οποία εκτιμώ πως είναι εξόχως διδακτική: η πολιτική ζωή των ΑΝΘΕΛ (ΑΝΘΕΛλήνων, όπως θα έπρεπε να ονομάζονται) ταυτίστηκε με την καθεστωτική απόπειρα ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής. Ο Καμμένος και το κόμμα του υπήρξαν το πιο χρήσιμο γρανάζι του αντεθνικού Καθεστώτος στην απεγνωσμένη και πολυδάπανη εκστρατεία αποδυνάμωσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Προς τούτο και δημοσιογράφοι, πολιτικοί αναλυτές και πολιτικάντηδες συνήθιζαν να λένε με ύφος επιτακτικό: «μην ψηφίσετε τους ακραίους και φασίστες της Χρυσής Αυγής, ψηφίστε τον δεξιό πατριώτη Καμμένο και το κόμμα του». Ο «δεξιός πατριώτης» Καμμένος και οι ΑΝΘΕΛ λοιπόν, σχημάτισαν κυβέρνηση με την άκρα αριστερά, ψήφισαν Μνημόνιο και το χειρότερο, υπέγραψαν την Προδοσία της Μακεδονίας. Δεν ήταν οι «ακραίοι και φασίστες» της Χρυσής Αυγής που το έπραξαν, ήταν το αποπαίδι της Νέας Δημοκρατίας Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΘΕΛ του. Και επειδή οι υπηρεσίες του προς τις ΗΠΑ υπήρξαν μνημειώδεις, μην εκπλαγείτε στο εγγύς μέλλον αν ο «μακεδονομάχος και τουρκοφάγος» ενταχθεί ξανά στο μαντρί της πατριδοκάπηλης και ψοφοδεούς ΝΔ. Ένα τηλέφωνο στην Πειραιώς από την πρεσβεία που εξουσιάζει αυτό τον τόπο αρκεί…

Qui tacet consentit (αυτός που σιωπά, συναινεί)

Επανερχόμαστε όμως στο μείζον. Και το μείζον δεν είναι η προσχεδιασμένη παραίτηση του Καμμένου αλλά η επικείμενη κύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών στη βουλή. Εάν η στάση της ΝΔ στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ήταν ειλικρινής, θα έπρεπε άμεσα με την παραίτηση Καμμένου να απαιτήσει από την κυβέρνηση να μην επιχειρήσει να επικυρώσει την Προδοσία αλλά να προχωρήσει σε εκλογές, ώστε να αποφασίσει ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός. Όμως η ΝΔ, ούτε για προδοσία μιλά, ούτε επιζητεί εκλογές προ της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την παρούσα βουλή. Άλλωστε, όταν προ ολίγων εβδομάδων διέρρευσε τεχνηέντως από τα υπόγεια του Μαξίμου πως ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις να προχωρήσει στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών ώστε να μεταθέσει στον Μητσοτάκη την καυτή πατάτα της επικύρωσης της Συμφωνίας, η ΝΔ όχι μόνο δεν σήκωσε το γάντι αλλά δια του κυρίου Κουμουτσάκου διαμήνυσε προς την κυβέρνηση «να μην τολμήσει να προβεί σε τέτοιου είδους παιχνίδια και να μην αφήσει εκκρεμότητες στην επόμενη κυβέρνηση». Με απλά λόγια, η Νέα Δημοκρατία διακήρυξε μεγαλοφώνως προς την αντεθνική αριστερά: «Ψηφίστε επιτέλους τη Συμφωνία να τελειώνουμε»!

Να αποφασίσει ο Κυρίαρχος Λαός: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Οι εκλογές και η ανόθευτη έκφραση της θέλησης του Ελληνικού Λαού είναι η μόνη λύση για να αποτραπεί η επικείμενη Προδοσία της Μακεδονίας! Η Χρυσή Αυγή, η εθνική αντιπολίτευση του τόπου, το απαιτεί, έχοντας ξεκάθαρα διατρανώσει την κάθετη αντίθεσή της στην επαίσχυντη, αντεθνική και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Εάν η ΝΔ τασσόταν πραγματικά κατά της συμφωνίας θα έπρεπε να πράξει το ίδιο. Όμως τρέμει τις εκλογές τώρα διότι για εκείνη η Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι προδοσία αλλά «εκκρεμότητα»!

Συμπερασματικά, το σύνολο του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου επιθυμεί (εμφανώς ή παρασκηνιακώς) την επικύρωση της προδοσίας της Μακεδονίας μας. Απέναντί τους βρίσκεται μόνον ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αλλά και το 80% του Ελληνικού Λαού. Από κοινού, με ασυμβίβαστο και διαρκή Πολιτικό Αγώνα θα προασπίσουμε την γη των Προγόνων μας, την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας, την Τιμή και την Αξιοπρέπεια του Έθνους μας. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ!