ΧΡΥΣΟΒΕΛΟΝΑ (ΣΚΟΠΙΑΝΕΛ): ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ενώ οι Ποτάμηδες έχουν αρχίσει και κάνουν «νερά» και το σύστημα δε θέλει επ’ ουδενί να κάψει το μακρύ του χέρι (το… τιμημένο κουκουέ), «ψήνεται» κωλοτούμπα των ΣΚΟΠΙΑΝΕΛ – όσων φέρονται να μην ψηφίζουν την προδοτική Συμφωνία.

Τα πλαίσια της μεγάλης κωλοτούμπας, έθεσε σήμερα με ομιλία της στη βουλή η υφυπουργός Εσωτερικών Χρυσοβελόνα του Καμμένου (που αρνήθηκε να παραιτηθεί, αλλά ΔΕΝ έχει διαγραφεί…), φέρνοντας ως κορυφαίο παράδειγμα κωλοτούμπας του παρελθόντος την υπερψήφιση του 3ου Μνημονίου από τους μέχρι τότε… κάργα «αντιμνημονιακούς» ψεκασμένους:

«Υπενθυμίζω ότι στην ψηφοφορία του 2015 οι  ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ άλλαξαν ρότα και ψήφισαν ένα Μνημόνιο. Όταν μιλάμε με φανατισμό και κόκκινες γραμμές δεν διαμορφώνουμε ασφαλή τρόπο πολιτικής τοποθέτησης. Επαναλαμβάνω ότι οι υπουργοί δεν είναι αντικείμενα. Δεν είναι βαλίτσες. Η κυβέρνηση δεν είναι ποδοσφαιρική ομάδα για να αποχωρείς ως οπαδός αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα. Δεν είναι εταιρεία για να αποχωρείς όταν η εταιρεία δεν πάει καλά. Είναι θεσμική υπόθεση που πρέπει κανείς να τη διεκπεραιώσεις ως το τέλος και στα δύσκολα και στα εύκολα».