ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΓΕΛΟΙΩΝ!  ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ… ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ

Κάθε όριο γελοιότητας ξεπερνάει η σταλινική χούντα των γελοίων!

Έτσι, κατόπιν «άνωθεν εντολών» σε αστυνομικούς (που δεν ντρέπονται να τις εκτελούν…), συνελήφθησαν (μέχρι τώρα…) έξι άτομα  για την υπόθεση με τις αφίσες για την Μακεδονία που αναρτήθηκαν σε πολλές μεγάλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. 
Στις αφίσες φαίνεται ξεχωριστά κάθε φορά το πρόσωπο κάποιου  «πρόθυμου» βουλευτή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά και του Ποταμιού, με το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» και κανένα άλλο σχόλιο. 

Οι μέχρι τώρα συλληφθέντες για… παράνομη αφισοκόλληση (!!!) είναι δύο Έλληνες πατριώτες 41 ετών στην Κοζάνη, δύο ηλικίας 55 και 45 ετών, στα Γρεβενά και δύο ακόμα, ηλικίας 20 και 21 ετών στην Θεσσαλονίκη.

Το γαϊτανάκι των συλλήψεων άρχισε μετά από ανακοίνωση των γελοίων σταλινίσκων  του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνουν λόγο για… «στοχοποίηση – εκφοβισμό» των βουλευτών που… «αποτελεί καθαρή φασιστική πρακτική» και… «εγκληματικές μεθόδους»!

 

 

Αν νομίζουν τα υπολείμματα του σταλινισμού –που έχουν εδώ και χρόνια περάσει στην υπηρεσία του αμερικανισμού και της παγκοσμιοποίησης- ότι με τέτοιες μεθόδους θα κάμψουν το φρόνημα και θα σταματήσουν τους αγώνες του ελληνικού λαού κατά της προδοσίας της Μακεδονίας μας, είναι μακριά νυχτωμένοι!