ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο «ΝΟΥΜΕΡΟ 151» ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Ο ΜΑΥΡΩΤΑΣ Ή Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ;

Παραμύθι – φούρναρης είναι ότι η κυβέρνηση των ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΡΩΝ αγωνιά για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά από τα «νερά» που κάνει το Ποτάμι.

Όλα εν σοφία τα έχει ποιήσει ο πρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής Πάιατ!

Το λοιπόν, οι 150 είναι σιγουρότατοι: 145 του ΣΥΡΙΖΑ + Παπακώστα + Παπαχριστόπουλος + Θεοχαρόπουλος + Κουντουρά + Δανέλλης. Στην περίπτωση που τελικά οι τρεις Ποταμίσιοι (Θεοδωράκης, Λυκούδης, Μαυρωτάς) αποφασίσουν να υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, η πλειοψηφία φτάνει τους 153.

Στην περίπτωση που οι Θεοδωράκης και Λυκούδης, για δικούς τους λόγους, δεν υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, έχει βρεθεί λύση! Θα την ψηφίσει μόνον ο βουλευτής Μαυρωτάς, ο  

οποίος δήλωσε σήμερα πως «δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών», ενώ συμπλήρωσε πως «η συμφωνία είναι επωφελής και πρέπει να την ψηφίσουμε, να τη στηρίξουμε», αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε κάθε περίπτωση αυτός θα την ψηφίσει.

Ακόμα όμως κι αν δεν είναι αυτός ο 151ος προδότης, υπάρχει… ρεζέρβα! Η οποία ακούει στο όνομα Ζουράρις! Τον πρόδωσε ο αρχηγός του Καμμένος, που στην σημερινή του συνέντευξη στην «Βεργίνα Τηλεόραση» είπε πως «εάν ο κ Ζουράρις είναι ο 151ος που θα ψηφίσει τη Συμφωνία, πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά».
Καταλάβατε τώρα πως τα έχει κανονίσει όλα το προδοταριό;