ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

 

Μια κατάπτυστη και αηδιαστική ανακοίνωση, εξέδωσε η Ένωση Αξιωματικών ΕΛΑΣ Αττικής, σχετικά με την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Άργος και την αντισυγκέντρωση παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών, που –κατόπιν άνωθεν εντολών- οδηγήθηκαν συνοδεία αστυνομικών σε χώρο παρακείμενο της νόμιμης συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής, για να τρομοκρατήσουν τους προσερχομένους σ’ αυτήν και να τους αποτρέψουν να παραστούν!

Στην κατάπτυστη αυτή ανακοίνωση, οι 50 μεταφερόμενοι από την Αθήνα παρακρατικοί συμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ βαφτίζονται «πολίτες του Άργους», η δε παρακρατική τους αντισυγκέντρωση (που ήταν πέρα για πέρα ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ) «μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση των Πολιτών»! Επιπροσθέτως, οι επίδοξοι σταλινικοί κομισάριοι της ΕΛΑΣ (ή μήπως του ΕΛΑΣ;) χαρακτηρίζουν τον Αρχηγό του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας… «ανεπιθύμητο στην πόλη του Άργους», όπως ακριβώς τον χαρακτηρίζει και το κουρδισμένο αληταριό του ΣΥΡΙΖΑ!

Ψεύδονται δε ασύστολα, υποστηρίζοντας ότι «ο Μιχαλολιάκος εμφανώς εκνευρισμένος από την υποδοχή των Πολιτών, καθύβρισε τους Αστυνομικούς που βρίσκονταν στον χώρο σε διατεταγμένη υπηρεσία», ενώ στην πραγματικότητα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής εξέφρασε την δυσφορία του για την αγαστή συνεργασία των επικεφαλής της τοπικής Αστυνομίας με τους ξεφωνημένους παρακρατικούς του ΣΥΡΙΖΑ – που σε άλλες περιπτώσεις επιχειρούν να κάψουν τους απλούς αστυνομικούς με βόμβες μολότοφ, κραυγάζοντας «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι»!

Και συνεχίζουν οι επίδοξοι σταλινικοί κομισάριοι του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή τους:

«Προφανώς έχοντας στο μυαλό του τον χωροφύλακα φόβητρο και μια αστυνομία αντιδημοκρατική, επιθυμούσε διακαώς να επέμβουν οι συνάδελφοι και να καταστείλουν την αντιφασιστική συγκέντρωση των Πολιτών.

Για κακή του τύχη η σημερινή αστυνομία και ο Έλληνας Αστυνομικός εμφορείται από  δημοκρατικά ιδεώδη και δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που θα ήθελαν οι φασίστες της χρυσής αυγής. Οι ύβρεις του Μιχαλολιάκου και των ομοίων του περιποιούν τιμή για τον Έλληνα Αστυνομικό».

Τρίζουν τα κόκκαλα των χιλιάδων ανδρών της ένδοξης Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής, που κατεσφάγησαν με κονσερβοκούτια από τους εαμοβούλγαρους κομμουνιστοσυμμορίτες, πολιτικούς προγόνους των παρακρατικών και προφανώς και των επίδοξων σταλινικών κομισαρίων που διείσδυσαν ακόμα και στην Αστυνομία! Οι οποίοι επίδοξοι σταλινικοί κομισάριοι, δεν εκφράζουν επ’ ουδενί τους απλούς Έλληνες αστυνομικούς, που δίνουν καθημερινά διμέτωπο αγώνα στο πεζοδρόμιο, κατά των κάθε λογής κακοποιών, αλλά και των αναρχοκομμουνιστών παρακρατικών, υβριζόμενοι και λοιδορούμενοι από την κομμουνιστική κυβέρνηση!