ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Στο αποκορύφωμά της βρίσκεται η σταλινικού τύπου τρομοκρατία, που έχει εξαπολύσει κατά των Ελλήνων πατριωτών, η παραπαίουσα κυβέρνηση των ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ενόψει της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Έτσι, σε βαθμό κακουργήματος (!!!), για «απόπειρα βίας κατά του πολιτικού σώματος, της κυβέρνησης, της βουλής» και δε συμμαζεύεται, διώκεται ένας 63χρονος ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές των ψεκασμένων και ανεξάρτητους να μην ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών, ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία, παρότρυνε και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη το πρωί.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι έστειλε μήνυμα στην Παπακώστα (πιθανότατα πρόκειται για πρώην ψηφοφόρο της…), λέγοντας χαρακτηριστικά «με τρέχουν γιατί έστειλα μήνυμα στην Παπακώστα να μην τολμήσει να υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών».

Είναι προφανές, ότι η αμερικανοσταλινική κυβέρνηση επιχειρεί δια του τρόμου, να αποτρέψει την λογοδοσία των βουλευτών στους ψηφοφόρους τους – και μάλιστα αυτών που εξελέγησαν διακηρύσσοντας τα ακριβώς αντίθετα απ’ αυτά που τώρα ψηφίζουν!