ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Μπορεί από χθες ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Καμμένος να φόρεσε τη στολή του… Μακεδονομάχου και του… Γραμμομάχου, που θα κατατροπώσει τους κομμουνιστάς, αλλά η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο!

Ιδού το μεγάλο κόλπο των δύο πολιτικών απατεώνων:

Όπως προέκυψε από την συνέντευξη Καμμένου, τρεις βουλευτές των ψεκασμένων δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης (Καμμένος, Κόλλια-Τσαρουχά και Κατσίκης), ενώ τέσσερις θα δώσουν, κρατώντας στην εξουσία την κυβέρνηση, για να ολοκληρώσει την προδοσία της Μακεδονίας μας (Παπαχριστόπουλος, Ζουράρις, Κουντουρά και Κόκκαλης).

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Καμμένος, δεν θα θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας για τους Παπαχριστόπουλο και Ζουράρι, αλλά «θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ εκείνοι που δεν θα παραιτηθούν από την κυβέρνηση και θα ψηφίσουν ναι στην παροχή εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

Δηλαδή, θα διαγραφούν από τους ψεκασμένους οι Κόκκαλης και Κουντουρά (ήδη διεγράφησαν σήμερα!), αλλά θα παραμείνουν οι Ζουράρις και Παπαχριστόπουλος!

Με τον τρόπο αυτό και η κυβέρνηση Τσίπρα παραμένει στην εξουσία για να περάσει την Συμφωνία των Πρεσπών και το απόκομμα του Καμμένου θεωρείται κοινοβουλευτική ομάδα, εφόσον έχει 5 βουλευτές!

Το δε στημένο «διαζύγιο» ανακοινώθηκε χθες, γιατί από το Σάββατο το βράδυ είχαν ολοκληρωθεί οι διεργασίες για την εξασφάλιση των –τουλάχιστον- 151 «προθύμων» που θα στηρίξουν την κυβέρνηση των προδοτών, αλλά και η εξασφάλιση των 151+ που θα ψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών (εδώ έχουν επιστρατευθεί οι ποταμίσιοι «ρεπατζήδες» του Καμμένου…), με την απαραίτητη συνδρομή του πρεσβευτή-Ύπατου Αρμοστή Πάιατ, βεβαίως-βεβαίως!