ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Άργος ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος Ν. Γ.  Μιχαλολιάκος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ της Αργολίδας.

Αρχικά σημείωσε πως το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν προσυμφωνημένο και τις επόμενες μέρες θα φανεί στην διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης.  Όσον αφορά την συμφωνία των Πρεσπών ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως μόνο η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση που είναι η κατάργησή της σε αντίθεση με την Νέα Δημοκρατία που μέσω συνεργατών της διαδίδει πως δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο.

Στην συνέχεια, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι παρά την αποχώρηση του από την κυβέρνηση ο Καμμένος συμμετείχε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια σε μια εθνομηδενιστική κυβέρνηση, ενώ παράλληλα προέβλεψε ότι η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τα ποσοστά της στις επερχόμενες εκλογές, καθώς μόνον οι Εθνικιστές μπορούν να υπερασπιστούν αποτελεσματικά τα εθνικά συμφέροντα.

Κλείνοντας επανέλαβε την πάγια και διαχρονική θέση της Χρυσής Αυγής για την Μακεδονία τονίζοντας πως μόνο μια εθνική κυβέρνηση θα μπορέσει να αναστρέψει την κατάσταση και να καταγγείλει την προδοτική συμφωνία.  

Διαβάστε επίσης: Εθνικιστικός σεισμός στο Άργος: Παρά το κλίμα τρομοκρατίας εκατοντάδες Αργείων στο πλευρό της Χρυσής Αυγής!

Ολόκληρη η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Άργος – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-tupou-n.-g.-michaloliakou-sta-topika-mme-ths-argolidas-binteo#ixzz5cbud6Iw2