ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ – ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΖΟΥΡΑΡΙΣ – ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ’ ΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ!

Δύο διαγραφές μέσω… twitter, έχει κάνει από το πρωί ο… Μακεδονομάχος Πάνος!

Λίγο μετά τις οκτώ το πρωί, η σιγανοπαπαδιά Κουντουρά δήλωσε στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση και εισέπραξε διαγραφή.

“Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, θα ανεξαρτητοποιηθώ από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ”, δήλωσε πριν λίγο ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κόκκαλης, στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM και σχεδόν ταυτόχρονα εισέπραξε κι αυτός διαγραφή.

Εκατό φορές έχουν δηλώσει οι Παπαχριστόπουλος και Ζουράρις πως θα στηρίξουν την κυβέρνηση –ο πρώτος μάλιστα δηλώνει με κάθε ευκαιρία πως θα ψηφίσει και την Συμφωνία των Πρεσπών- αλλά ο Πανούλης δεν τους διαγράφει!

Τραγέλαφος; Όχι μόνο! Μέρος της συμφωνίας Τσίπρα-Καμμένου, να δανείσει τους δύο προαναφερόμενους στον Τσίπρα για να στηρίξουν την κυβέρνηση –ο πρώτος και την Συμφωνία των Πρεσπών- αλλά να τους κρατήσει στους ΑΝΕΛ, για να μην πέσει κάτω από 5 βουλευτές και χάσει τα προνόμια της κοινοβουλευτικής ομάδας!

Κάτω η συγκυβέρνηση των ΠΡΟΔΟΤΩΝ, Τσίπρα-Καμμένου!