ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ – ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΟΙ «ΠΡΟΘΥΜΟΙ»

Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του –στημένου!- «διαζυγίου» Τσίπρα-Καμμένου, ο Τσίπρας ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η όλη διαδικασία θ’ αρχίσει την Τρίτη και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης με την ψηφοφορία, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έρθει στη βουλή η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η ψήφος εμπιστοσύνης θα είναι μια τυπική διαδικασία, καθώς ο πρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής έχει φροντίσει να υπάρξει πλειοψηφία βουλευτών που θα συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση των προδοτών

Έτσι, στους 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέστε την Παπακώστα, τον Παπαχριστόπουλο, την Κουντουρά, τον Κόκκαλη, αλλά και τον Ζουράρι («Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ρίξω αριστερή κυβέρνηση, με το βάρος το οικογενειακό που κουβαλώ και την προσωπική μου περιπέτεια») από τους ψεκασμένους και τον Δανέλλη από το Ποτάμι και ιδού οι 151!

Πιθανότατα, θα υπερψηφίσει και ο Σαρίδης (του Λεβέντη), ο Λυκούδης (του Ποταμιού) και ο Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ-ΚΙΝΑΛ), αν μείνουν ικανοποιημένοι από τα ανταλλάγματα…  
Κάτω η κυβέρνηση των προδοτών!