ΣΩΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΙΜΙΑ (;) ΚΑΙ… ΑΝΩΡΘΩΓΡΑΦΙ ΥΠΩΚΛΕΙΣΥ ΣΤΩ TWITTER

Στην προσπάθειά του να δείξει ότι είναι… εθνικόφρων, ο επί μια ολόκληρη τετραετία συνοδοιπόρος των κομμουνιστών, παρότι είναι… παραιτημένος, καβάλησε το ελικόπτερο και πήγε στα Ίμια (ή σε κάποια βραχονησίδα που μοιάζει με τα Ίμια…), όπου πέταξε από ψηλά ένα στεφάνι στα γρήγορα, κι έφυγε σαν κλέφτης, μην τυχόν και τον πάρουν χαμπάρι οι Τουρκαλάδες και τον… γλεντήσουν!

Αμέσως μετά την αναχώρησή του, ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με το σύνηθες… ορθογραφικό λάθος:

«Τελική πράξη…. από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι ΙΜΙΑ τώρα. Τιμή στους ΗΡΩΕΣ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΛΟΨΟ και σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΚΛΕΙΝΕΤΑΙ. Ευχαριστώ τους υπασπιστές μου τον πιλότο ΣΝΧΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το πλήρωμα του HU1 για όλα αυτά τα χρόνια».

Πρόκειται για ένα λάθος ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ, καθώς επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια ειδικευόταν στις… υποκλίσεις (προς τον Τσίπρα και το υπόλοιπο κομμουνισταριό, την φράου Μέρκελ, τους Αμερικανούς του αφέντες και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις) και θα’ πρεπε τουλάχιστον να έχει μάθει την ορθογραφία της λέξης «υπόκλιση» και των παραγώγων της!