ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Ολοκληρώθηκε προ ολίγου το πρώτο μέρος της στημένης παράστασης Τσίπρα-Καμμένου, με την υποβολή της περιβόητης «παραίτησης» του δεύτερου, εφόσον εξαντλήθηκαν πλέον όλα τα περιθώρια της πολιτικής απάτης, με την δήθεν διαφωνία του για την προδοσία.

Στα πλαίσια αυτά, εκτός από την συμφωνημένη «παραίτηση», ο Καμμένος δήλωσε ότι αυτός κι όσοι μείνουν στους ψεκασμένους, δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα, γιατί «θα είναι σαν να στηρίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Είναι περιττό βέβαια, να ρωτήσουμε γιατί έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης την προηγούμενη φορά, λίγες ημέρες πριν υπογραφεί η προδοτική Συμφωνία, γιατί η απάντηση είναι γνωστή.

Τις επόμενες μέρες, ο Τσίπρας θα ζητήσει (και θα πάρει – ας είναι καλά ο πρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής, που τα πάντα εν σοφία εποίησε!) ψήφο εμπιστοσύνης από τη βουλή, για να ολοκληρώσει την προδοσία, ενώ ο έως τώρα συνοδοιπόρος του θα παριστάνει τον… Μακεδονομάχο, μπας και καταφέρει να διασώσει το πολιτικό του σαρκίο!

Αλλά τώρα πλέον είναι αργά και δεν πείθει κανέναν ο τσαρλατάνος συνοδοιπόρος! Η ιστορία θα γράψει με ανεξίτηλο μελάνι, ότι μαζί οι Τσίπρας-Καμμένος πούλησαν την Μακεδονία μας!