ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ… ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ!

Από την πρώτη στιγμή της υπογραφής της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, από τον προδότη Τσίπρα, με το στυλό που του έδωσε ο προδότης Καμμένος, επισημάναμε πως η σύνθετη ονομασία κάθε μορφής θα είναι μια απάτη, καθώς Σκοπιανοί και φιλοσκοπιανοί θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τους όρους «Μακεδονία» και «Μακεδόνες» και πως ο όποιος προσδιορισμός μπροστά από το «Μακεδονία» θα υπάρχει μόνο στα… ταμπελάκια μπροστά από τους εκπροσώπους των Σκοπίων στους διεθνείς οργανισμούς.

«Συγχαίρω τους πολίτες και τους βουλευτές για την ευθύνη για τις συνταγματικές αλλαγές, με την οποία μαζί ανοίξαμε τις πόρτες ΝΑΤΟ και ΕΕ για τη Δημοκρατία της Μακεδονίας», είπε ο Ζάεφ, στο πανηγυρικό του μήνυμα για την κύρωση της συνταγματικής αναθεώρησης στα Σκόπια, χρησιμοποιώντας για ακόμη μία φορά το «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και όχι το «Βόρεια Μακεδονία», όπως ορίζει η συμφωνία των Πρεσπών.

Το δε Foreign Office, στην ανακοίνωσή του για το ίδιο θέμα, κάνει λόγο για «ένα μεγάλο βήμα προς την επίλυση μιας μακροχρόνιας διαμάχης μεταξύ της Ελλάδας και της Μακεδονίας, που ανοίγει το δρόμο για την Μακεδονία να προχωρήσει προς την συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για τη Μακεδονία».

Θέλετε κι άλλα παραδείγματα;