ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΝΟ 2!

Τελικά, δεν θα συνεχιστεί την Δευτέρα (όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί) η φαρσοκωμωδία των τσιρκολάγνων προδοτών Τσίπρα και Καμμένου, αλλά αύριο Κυριακή.

Όπως, λοιπόν, ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα, οι δύο εταίροι θα συναντηθούν αύριο το πρωί, στις 10:30, στο Μέγαρο Μαξίμου, για να κανονίσουν την περαιτέρω πορεία τους.

Το μέλλον είναι… άγνωστο. Ο μεν Τσίπρας έχει εξασφαλίσει σίγουρη πλειοψηφία δια πάσαν χρήσιν (ας είναι καλά ο πρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής, που τα πάντα εν σοφία εποίησε!), δηλαδή και για την κύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών και για την περίπτωση που χρειαστεί ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο δε Καμμένος είναι… απελπισμένος, έχει εγκλωβιστεί στα παραμυθένια νταηλίκια του περί… παραιτήσεως, έχει γίνει περίγελος της οικουμένης, δεν έχει κανένα πολιτικό μέλλον (παρά μόνον στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ…) και το μόνο που του μένει πλέον είναι να συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση μέχρι… τελευταίας ρανίδος!

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, το πιθανότερο είναι ν’ αποφασίσει αντ’ αυτών ο πρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής και να τελειώνει αυτή η φάρσα, έτσι ή αλλιώς!

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι τέτοια ΝΟΥΜΕΡΑ δεν έχουν ξαναπεράσει από την πολιτική ζωή της χώρας!