ΜΠΑΝΑΝΙΑ! Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Στις Μπανανίες, είθισται πολλές φορές οι επικυρίαρχοι να προαναγγέλλουν γεγονότα που θα συμβούν, εφόσον τα έχουν κανονίσει να συμβούν.

Αυτό συνέβη και με το θέμα της κύρωσης της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία προανήγγειλε ο υπουργός Εξωτερικών της φράου Μέρκελ, Χάικο Μάας!

Ο οποίος, σε δήλωσή του για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναθεώρησης του Συντάγματος των Σκοπίων, κι αφού πρώτα εξύμνησε τους Ζάεφ και Τσίπρα («οι εμπλεκόμενοι με κυρίαρχους τους πρωθυπουργούς Τσίπρα και Ζάεφ κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για να επιλύσουν την 27ετή και πλέον διένεξη για το όνομα. Οι δύο άνδρες αποτελούν ενθαρρυντικό παράδειγμα ότι επίμονη δουλειά, αντοχή και πολιτικό θάρρος στη διπλωματία οδηγούν σε επιτυχία και στέλνουν ενθαρρυντικό μήνυμα για όλη την περιοχή», κατέληξε ως εξής:

«Η λύση της διαφωνίας για το ονοματολογικό μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων βρίσκεται στην τελική ευθεία, το ελληνικό κοινοβούλιο θα κυρώσει τη συμφωνία και σύντομα το κράτος Βόρεια Μακεδονία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και θα ξεκινήσει με την Ευρωπαϊκή Ένωση τις συνομιλίες ένταξης».

(ΥΓ): Κάτω η αμερικανο-γερμανόδουλη συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου!