ΠΑΛΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Ο… ΣΚΟΠΙΑΝΕΛ ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, «ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΗΚΕ» ΤΟ «ΠΡΟΒΛΗΜΑ», ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΙ ΟΙ 80!

 Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η διακοπείσα από χθες συνεδρίαση στη βουλή των Σκοπίων .

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα σκοπιανά ΜΜΕ, παρουσιάστηκε χθες ένα μικροπρόβλημα στα παζάρια της κυβέρνησης Ζάεφ με τον επικεφαλής του αλβανόφωνου κόμματος Besa, Μπιλιάλ Κασάμι, που διαθέτει δύο βουλευτές, το «πρόβλημα» διευθετήθηκε, ο Κασάμι εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία δηλώνει ότι «το BESA είναι ισχυρά δεσμευμένο στην υιοθέτηση των συνταγματικών αλλαγών», υπήρξε και μια άλλη ανακοίνωση, των οχτώ αποστατών του VMRO-DPMNE, ότι παραμένουν σταθεροί στην ψήφο τους και πλέον ο δρόμος για την τελική έγκριση της συνταγματικής τροποποίησης και του εφαρμοστικού νόμου του Συντάγματος είναι ανοιχτός και τα… σκυλιά δεμένα!

(ΥΓ): Πάλι ρεζίλι και των… σκοπιανών σκυλιών έγινε ο… Σκοπιανέλ Καμμένος (και τα πολλάκις ρεζιλεμένα διαδικτυακά παπαγαλάκια του, φανερά και κρυφά…), που είχε δει τάχα… «εμπλοκή» και βρήκε την ευκαιρία να αναβάλλει την παραίτησή του από το υπουργείο του… πόθου του!