ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!

Ανακοίνωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Κορινθίας, στις 07/01/2019, και συνάμα απάντηση σε ανακοίνωση των ξεφωνημένων αμερικανο-γερμανοπροδοτών του ΣΥΡΙΖΑ, που το καλούσαν να πάρει πίσω την παραχώρηση αίθουσάς του για εκδήλωση της Χρυσής Αυγής:

«Το Επιμελητήριο Κορινθίας, παραχωρεί δωρεάν τις αίθουσες του, σε όλους τους νόμιμους συλλόγους και φορείς καθώς και στα νόμιμα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Δεν καθορίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τι είναι νόμιμο αλλά η δικαιοσύνη και οι θεσμοί. Όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, έχουν χρησιμοποιήσει για εκδηλώσεις τους, το Επιμελητήριο, το οποίο έχει παραχωρηθεί, πάντα χωρίς την παρέμβαση της διοίκησης του, για το περιεχόμενο των εκδηλώσεων.

Σε αυτά ακριβώς τα πλαίσια είναι και η παραχώρηση στη Χρυσή Αυγή, για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, αντί να καταγγέλλει τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, γιατί υλοποίησε απόφαση του θεσμού, δεν έχει παρά να θέσει το συγκεκριμένο κόμμα, εκτός κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Μέχρι να το κάνει αυτό το Επιμελητήριο της Κορινθίας θα είναι ανοικτό σε όλους ακόμα και όταν διαφωνούμε ακραίως με τις απόψεις και τις θέσεις  κάποιων φορέων, που μας το ζητούν. 

Η Δημοκρατία επιβάλει ισονομία και αυτήν υπηρετούμε».

Νέα ανακοίνωση, δύο ημέρες αργότερα:

«Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου για παραχώρηση αίθουσας του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι αντίθετη σε κάθε μορφής φασισμό, από όπου και αν προέρχεται. Κανείς δε μπορεί να εκβιάσει έναν θεσμό, ελεύθερο και δημοκρατικό. Το Επιμελητήριο σε έκτακτη σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε την ακύρωση της άδειας χρήσης της αίθουσας για την εκδήλωση κοπής της πίτας της Χρυσής Αυγής. Επιμένουμε στην ισονομία και το μόνο μέλημά μας είναι να διασφαλίσουμε:

Την κοινωνική γαλήνη της πόλης

Την ασφάλεια του Επιμελητηρίου και

Την ασφάλεια των εργαζομένων του».

Τι άλλαξε μέσα σε δύο ημέρες; Όπως βλέπουμε, η αρχική πολιτική πίεση, μέσω της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έπιασε τόπο. Οπότε, προφανώς κινητοποιήθηκε το σκουπιδομαρξιστικό παρακράτος και με απειλές του τύπου «θα σας κάψουμε τα σπίτια», «θα βρείτε τα παιδιά σας σε χαντάκι» και άλλες τέτοιες, καταλήξαμε στην ακύρωση της παραχώρησης της αίθουσας, που είναι «μεγάλη νίκη της δημοκρατικής Κορινθίας», σύμφωνα με νέα ανακοίνωση των προδοτών του ΣΥΡΙΖΑ!

Φυσικά, η εκδήλωση θα γίνει κανονικά, σε άλλον χώρο.

Ας γνωρίζουν δε τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ, πως –όπως είπε και ο σιωνιστής προπάτοράς τους, Μαρδοχάι- «η ιστορία επαναλαμβάνεται»! Κι όσο κι αν τους στηρίζουν μανιωδώς ο παλιοπαλιάτσος Τραμπ, η παλιοβρώμα Μέρκελ, ο διεθνής αρχιτοκογλύφος Σόρος κι όλο το κακό συναπάντημα του πλανήτη, ο τροχός που γυρίζει θα τους φέρει πάλι από κάτω (όπως την περίοδο 1949-1974…) και τότε θα διαπιστώσουν πως ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!

(ΥΓ): Κι ας γνωρίζουν καλά, ότι πλέον έχουμε διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και δεν πρόκειται να τα επαναλάβουμε! Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα έλεος στους εχθρούς του Έθνους!