ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΕΞΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ! ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ!

Σκηνές απείρου κάλλους, που δείχνουν την πλήρη διάλυση του κατοχικού ψευδοκράτους του Αλέξη και της παρέας του, διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα στο τμήμα Αλλοδαπών στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Πιο συγκεκριμένα, δύο Αλγερινοί, τρεις Μαροκινοί και ένας Σύριος είναι οι δραπέτες, εκ των οποίων ο ένας έχει ήδη συλληφθεί. Πρόκειται για έναν εκ των Μαροκινών που συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Η απόδραση έγινε στις 4:50 τα ξημερώματα με τους έξι αλλοδαπούς να φεύγουν από παράθυρο στο δεύτερο όροφο του κτηρίου με την αστυνομία να ενημερώνεται για το περιστατικό στις 5:20.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι έξι αλλοδαποί πήδηξαν την μάντρα του κτηρίου από σημείο που δεν φυλάσσεται γιατί δεν βάζουν σκοπό και πέρασαν στον χώρο των λεωφορείων του ΟΑΣΑ που βρίσκεται εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από έναν χρόνο, τον Ιανουάριο του 2018, πάλι από τα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών στην οδό Πέτρου Ράλλη 22, στο κέντρο της Αθήνας, είχαν αποδράσει τρεις κρατούμενοι, κόβοντας τότε τα κάγκελα των κελιών τους και κατεβαίνοντας στο δρόμο φτιάχνοντας σχοινί με τα σεντόνια!

Να παραιτηθούν τώρα οι παντελώς αποτυχημένοι υπουργοί ΠΡΟ-ΠΟ και Δικαιοσύνης, αν τους έχει απομείνει έστω και μια σταλιά φιλότιμο… Έλεος πια!

Κ.Π.