ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙΧ. ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΕ!

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ έδωσε ο Βαρουφάκης και εξ’ αφορμής του αναμενόμενου στημένου διαζυγίου Καμμένου-Τσίπρα, αποκάλυψε με ποιο επιχείρημα τον είχε πείσει ο Τσίπρας το 2015 να συνεργαστεί με έναν τύπο σαν τον Καμμένο, «ο οποίος ανθρωπολογικά, φιλοσοφικά, ιδεολογικά, ερχόταν σε πλήρη σύγκρουση με ό,τι είχα ταχθεί να υπηρετήσω στη ζωή μου». Ιδού ποιες ήταν οι περιβόητες… «κόκκινες γραμμές» του όψιμου Μακεδονομάχου, για να γίνει συνοδοιπόρος των κομμουνιστών:

“Το επιχείρημα του Αλέξη Τσίπρα τότε, με έπεισε… Ο κύριος Καμμένος τήρησε την συμφωνία του, ότι εφόσον του δώσουμε το Υπουργείο Άμυνας στο οποίο ήταν ιδιαίτερα ευτυχής, δε θα έβγαζε κιχ, δε θα μιλούσε και θα υποστήριζε πλήρως τη θέση μας τη διαπραγματευτική. Ήταν ένας εταίρος ο οποίος θα δεχόταν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ένα – δύο άλλα υφυπουργεία και δε θα παρενέβαινε στη διαδικασία. Σε αυτό πρέπει να παραδεχτώ ότι ο κύριος Τσίπρας είχε δίκιο”.

«Κόκκινη γραμμή» η καρέκλα του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, Hotspots και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων! Να τον χαίρονται τα κορόιδα που τον ψήφισαν!