ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ! ΜΑΦΙΟΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ… ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ

Η γνωστή μαφιοζοκομμουνιστική συμμορία της ΑΣΟΕΕ, ξαναχτύπησε! Λίγο νωρίτερα σήμερα, οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι της αμερικανόδουλης συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου-Κουτσούμπα, που έχουν το λημέρι τους μέσα στην ΑΣΟΕΕ, εξήλθαν κι επιτέθηκαν με σφυριά, λοστούς και πέτρες σε βαν της Αστυνομίας,  που βρισκόταν έξω από το «άσυλο» του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε στο χέρι από τους κουκουλοφόρους και έχει διακομισθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Κάποιοι λιμοκοντόροι των ΜΜΕ, συνδυάζουν την επίθεση των θρασύδειλων παρακρατικών μαφιοζοκομμουνιστών με κάποια επεισόδια που είχαν γίνει νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ των ΜΑΤ και κάποιων εγκαθέτων κομμουνιστών, που εμφανίζονταν ως… «εκπαιδευτικοί», προφανώς για να δικαιολογήσουν τους παρακρατικούς.

Η αλήθεια είναι, ότι η επίθεση κατά των αστυνομικών είχε πράγματι μορφή αντιποίνων, αλλά για τις συλλήψεις των 40 και πλέον «προσφύγων» που έκαναν εμπόριο κάθε μορφής (από ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων, μέχρι ειδών ένδυσης και υπόδησης…) έξω από την ΑΣΟΕΕ, για λογαριασμό και υπό την προστασία των μαφιοζοκομμουνιστών, που έπαιρναν και την μερίδα του λέοντος!