Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΗΝ… ΨΩΝΙΣΕ: ΦΩΦΗ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ 10%

Έκκληση προς την μαντάμ Φώφη να του δώσει την… αρχηγία του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ για λίγες μόνο μέρες, για να το πάει στο… 10%, έκανε ο… εθνικόφρων Μπουμπούκος, μιλώντας στο news24/7. Μάλιστα, την βεβαίωσε ότι θα βάλει ακόμα και… ζιβάγκο, για να μοιάζει στον Άντριου Παπάντριου: “Έως και ζιβάγκο θα βάλω, γιατί ο Ανδρέας έκανε και πολλά καλά πράγματα”.

Πριν την… έκκληση, κατηγόρησε την αρχιπασόκα, γιατί δεν κατεβαίνει στις εκλογές με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, αλλά με τον φερετζέ του ΚΙΝΑΛ… μπερδεύοντας τον κόσμο.

Τέτοιους τυχάρπαστους έχει μαζέψει η Νουδούλα!

(ΥΓ) 1: Και η φωτογραφία που σας παραθέτουμε ΔΕΝ είναι φωτομοντάζ! Την έχει βγάλει ο Μπουμπούκος παλαιότερα στο δημαρχείο της Μυτιλήνης και βέβαια σκοπίμως πόζαρε με φόντο το πορτραίτο του Παπανδρέου!

(ΥΓ): Και ο Καμμένος, τέτοιες εμμονές είχε με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρέου. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε παλαιότερα ο Πάγκαλος, είχε –μέσω του πατέρα του- πλευρίσει την δεκαετία του ’80 τον Παπανδρέου, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση και κατέληξε στην Νουδούλα… Μέχρι που βρήκε τον Τσίπρα, κι έβγαλε το… άχτι του, προσχωρώντας στην αριστερά. Λέτε να έχουμε μια τρόπον τινά… επανάληψη της ιστορίας και ο Μπουμπούκος να είναι ο επόμενος συγκυβερνήτης της… δεύτερης φοράς αριστερά;