ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η αντισυνταγματική απαγόρευση της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής από τους εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα το πρωί στις 9 πμ, αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας (Τμήμα Προστασίας Πολιτεύματος) κοινοποίησαν στα Γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Λαϊκού Συνδέσμου την αντισυνταγματική απόφαση απαγόρευσης της ΝΟΜΙΜΗΣ συγκέντρωσής μας ενάντια στην Μέρκελ και την συμφωνία των Πρεσπών.

Πρόκειται για μία ακόμη απτή απόδειξη της κατάλυσης του Συντάγματος από την αντεθνική χούντα Σύριζα-Ανέλ.

Την ίδια ώρα, η συγκέντρωση που έχει αναγγείλει το αριστερό παρακράτος στα Προπύλαια θα γίνει κανονικά, με την χορηγία και τις ευχές της ανθελληνικής συγκυβέρνησης.

Μοναδικός φόβος και εχθρός του Συστήματος, μοναδική απειλή στα ανθελληνικά τους σχέδια, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή! Όσες συγκεντρώσεις και αν μας απαγορεύσουν, όσες συνωμοσίες και αν εξυφάνουν, όσες παράνομες διώξεις και αν οργανώσουν, δεν θα κάνουμε βήμα πίσω.

Θα έρθει η μέρα που θα αποδοθεί Δικαιοσύνη στην Ελλάδα και όσοι πρόδωσαν την Τιμή και την Ιστορία της Πατρίδας θα υποστούν τις συνέπειες των εγκληματικών πράξεών τους.


 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntokoumento-h-antisuntagmatikh-apagoreush-ths-sugkentrwshs-ths-chrushs-augh#ixzz5cDJ2UpfO