ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ «ΚΡΕΜΑΣΕΙ»!

«Για νυφούλα ωραία είσαι»! Τι θα είχε γίνει αν το ξεστόμιζε βουλευτής της Χρυσής Αυγής, απευθυνόμενος σε κάποια από τις γνωστές και μη εξαιρετέες… «νυφούλες» των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου»;

Κατ’ αρχάς, ο πρόεδρος ή ο προεδρεύων της βουλής θα τον διέκοπτε, θα του έκλεινε το μικρόφωνο, θα του αφαιρούσε το λόγο, θα τον επέπληττε με αυστηρότητα και θα τον παρέπεμπε στην επιτροπή δεοντολογίας της βουλής. Μην αποκλείετε και την περίπτωση να φώναζε τη… φρουρά να τον συλλάβει ατάκα κι επιτόπου!

Θα είχαν σηκωθεί «νυφούλες» και «γαμπροί» όλων των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» και θα ωρύονταν!

Σε χρόνο dt, τα καθεστωτικά ΜΜΕ –με προεξάρχουσα την φυλλάδα των Ιών- θα μιλούσαν για «ρατσιστική και ομοφοβική πρόκληση, που δεν είναι δυνατόν να μείνει αναπάντητη», ενώ άρθρα επί άρθρων θα κατακεραύνωναν τον «ομοφοβικό», «ρατσιστή», «σεξιστή» και τα λοιπά, όλες τις επόμενες ημέρες.

Τα «σωματεία» των… LGBT και δεν συμμαζεύεται, θα ζητούσαν την κεφαλή του επί πινάκι!

Θα είχε επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας της «Αντιρατσιστικής» υπηρεσίας και θα του είχε ασκήσει δίωξη, κι αν δεν το είχε κάνει μέσα στα πρώτα… πέντε λεπτά, θα του είχε στείλει e-mail η Γιαννακάκη να το πράξει στα… επόμενα πέντε!

Ε, λοιπόν, δεν το είπε βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αλλά «ο δικός μας» «ρατσιστής», «ομοφοβικός», «σεξιστής», κ.τ.λ., Καμμένος, κι όλοι οι παραπάνω ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ έκαναν πως δεν το άκουσαν ή πως δεν κατάλαβαν τι ήθελε να πει!

Φτου σας, παλιολινάτσες!