ΚΥΡΤΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ!

Γράφει ο Αντίοχος

Πολιτικές συμβουλές προς τον mister Tsipra, δίνει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ευρωβουλευτής της ψοφοδεξιάς Νουδούλας Κύρτσος!

Κατ’ αρχάς, απαιτεί να παρακάμψει ο Τσίπρας την ανεξάρτητη δικαιοσύνη και να κανονίσει να… επισπευσθεί η δίκη-παρωδία (αντικαθιστώντας τους δικαστές με «λαοδίκες» κομισαρίους που θα συνεδριάζουν επί… 24ώρου βάσεως;) και να καταδικαστούν τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, επειδή προφανώς γνωρίζει για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, απαιτεί οι καταδίκες αυτές να γίνουν πριν από τις… ευρωεκλογές!

Και κατά δεύτερον, του συστήνει να βρει άλλον υποψήφιο για την Αθήνα, «για να μην περάσει ο Κασιδιάρης στον Β΄ γύρο», προφανώς γνωρίζοντας πως υπό τις υπάρχουσες συνθήκες περνάει!

Είναι φανερό, από το ξέσπασμα αυτό του Κύρτσου, ότι ξύπνησε ο Στάλιν μέσα του! Διότι, για όσους δεν το γνωρίζουν, ο λεγάμενος ήταν κνίτης την εποχή που σπούδαζε στο London School of Economics και μάλιστα, είχε πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο κατά του τότε υπουργού Ευάγγελου Αβέρωφ, διακόπτοντας ομιλία του στο Λονδίνο και απαιτώντας να αναγνωριστεί η «εθνική αντίσταση», δηλαδή οι εαμοβούλγαροι κομμουνιστοσυμμορίτες!

Τα σχόλια δικά σας…