ΚΑΘΙΚΙΑ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»! ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ HOTSPOTS ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΑΣΟΥΝ!

Τις απάνθρωπες συνθήκες που βιώνουν οι «προσφυγοπούλες» στα hotspots των «αλληλέγγυων» καθικιών της αριστεράς και της… προόδου και των… φεμινιστριών του ΣΥΡΙΖΑ, που μας κουνάνε και το δάχτυλο, περιγράφει σε έκθεσή της η μη κυβερνητική οργάνωση Oxfam.

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα δε, αναφέρει ότι οι γυναίκες αναγκάζονται να φορούν πάνες τη νύχτα, για να μην αναγκασθούν να βγουν από τις σκηνές τους και να πάνε στην τουαλέτα μόλις σκοτεινιάσει, γιατί θα τις βιάσουν!

Πάρτε μια γεύση από την ζούγκλα των «αλληλέγγυων»: «Η Μόρια είναι επικίνδυνο μέρος για γυναίκες. Καυγάδες ξεσπούν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Μπορεί να σου έρθει μια πέτρα στο κεφάλι πηγαίνοντας στην τουαλέτα έξω από τη σκηνή. Ζω στον κλειστό τομέα του καταυλισμού για γυναίκες που είναι μόνες, αλλά μετά τις 11 το βράδυ η πόρτα είναι ανοιχτή και όποιος θέλει μπορεί να μπει μέσα γιατί δεν υπάρχει φύλακας»

Τα συμπεράσματα δικά σας!