Ο ΣΥΡΙΖΟΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΙΤΟΣ: ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν πρόλαβε να βγει η πρώτη δημοσκόπηση για τον δήμο Αθηναίων, που δείχνει ότι ο Η. Κασιδιάρης είναι στην δεύτερη θέση και μπαίνει στον δεύτερο γύρο, κι έσπευσε ο τρίτος (και… καταϊδρωμένος) συριζουποψήφιος Ηλιόπουλος, να την επιβεβαιώσει!

Μιλώντας, λοιπόν, στον News24/7 και στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας», ο συριζουποψήφιος αναφέρθηκε στα κατ’ αυτόν πραγματικά διακυβεύματα των δημοτικών εκλογών.

Έτσι, κατ’ αρχάς υπερασπίστηκε τα παρακρατικά συντρόφια των Εξαρχείων, από τα οποία άλλωστε προέρχεται και ο ίδιος:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει βασικό θέμα στη δημόσια συζήτηση η δράση του Ρουβίκωνα.

Δεν θεωρώ -συνέχισε- ότι είναι αυτό το βασικό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, υπάρχουν πολύ σημαντικότερα ζητήματα από τις μπογιές και τα τρικάκια του Ρουβίκωνα. Δεν θεωρώ ότι τα Εξάρχεια είναι άβατο».

Εν συνεχεία δε, μπήκε στο «ψητό», λέγοντας: «η ανησυχία για την άνοδο της ακροδεξιάς είναι το σωστό ανακλαστικό για κάθε δημοκρατικό πολίτη».

Το εστί μεθερμηνευόμενον, βοηθάτε… δημοκρατικοί πολίτες (της αριστεράς και της… προόδου), γιατί η «ακροδεξιά» είναι πολύ ανεβασμένη και μ’ αφήνει εκτός νυμφώνος!