ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ 49 ΤΟΥ SEA WATCH

Ενώ ο «Τηλέμαχος» έχει γιομίσει χιόνια ολόκληρη σχεδόν τη χώρα και τα «περισσευούμενα προσφυγάκια» που έχουν στήσει σκηνές έξω από τα hotspots είναι εκτεθειμένα σε θανάσιμο κίνδυνο,  η «αλληλέγγυα» τσογλαναρία που ψέγει με ιεροεξεταστικό ζήλο οποιονδήποτε τολμήσει να μιλήσει για τον εποικισμό της χώρας, κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο!

Στη δε πατσαβουροφυλλάδες των γιαλαντζί «αλληλέγγυων», υπάρχουν εκτενείς υποκριτικές αναφορές στην «απεργία πείνας» που κάνει «μέρος των μεταναστών και προσφύγων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο πλοίο «Sea Watch», για το ότι δεν μπορούν, μετά από 17 ημέρες, να αποβιβαστούν στη Μάλτα». Δηλαδή, στην απεργία πείνας κάποιων εκ των 49 λαθρομεταναστών που επιβαίνουν στο πλοίο!

Αυτή είναι η «αλληλεγγύη» των αληταράδων του υποκριτικού «αντιρατσισμού», που ούτε τέτοιες ημέρες φιλοτιμούνται ν’ ανοίξουν τα σπίτια τους στους δύστυχους, για τους οποίους δήθεν κόπτονται!