Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Ο Τσίπρας είναι αδίστακτος. Ο Τσίπρας έχει ξεπουλήσει τον Αλαβάνο. Ο Τσίπρας έχει ξεπουλήσει την Κωνσταντοπούλου. Ο Τσίπρας έχει ξεπουλήσει τον Λαφαζάνη. Ο Τσίπρας έχει ξεπουλήσει τον Κοτζιά. Ο Τσίπρας θα ξεπούλαγε και την γυναίκα του και τα παιδιά του αν το ειδύλλιο με το γύναιο από την Θεσσαλονίκη, θα του χάριζε περισσότερες ψήφους.

Ο Τσίπρας και ο Πανάρας βρίσκονται σε ΠΛΗΡΗ συμπαιγνία όλο αυτό το διάστημα απλά έχουμε φτάσει στο σημείο που ο Τσίπρας εκμεταλλευόμενος την λύσσα για εξουσία που έχουν οι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, τον έχει αποδυναμώσει, τον έχει αποδεκατίσει και τώρα πια θα τον τελειώσει. Ακόμα κι αν του έχει ήδη υποσχεθεί θέση στο Επικρατείας για να τον βοηθήσει να επιβιώσει, θα τον πουλήσει. Γιατί δεν ξέρει μυστικούλια μόνο ο άτακτος Πανάρας. Μυστικούλια ξέρει και ο Τσίπρας που έχει αυτή την στιγμή, το πάνω χέρι.

Το μόνο που θα κερδίσουμε εμείς από αυτή την κόντρα, είναι η ικανοποίηση να δούμε τον Πανάρα να εξευτελίζεται, να βγαίνουν όλες οι βρωμιές του στην φόρα, να τον εγκαταλείπουν όλοι και να τον γλεντάει ο μεταμορφωμένος σε άνθρωπο, σατανάς που κυβερνάει αυτήν την χώρα. Θα ξεραθώ πραγματικά στο γέλιο αν «προκύψει» και κάτι τόσο σπουδαίο που θα «εξαναγκάσει» τον Τσίπρα να του περάσει βραχιολάκια.

Την συμφωνία ο Τσίπρας θα τσακιστεί να την περάσει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Άλλωστε η κυβέρνηση αυτή, είναι κυβέρνηση ειδικού σκοπού ή μάλλον καλύτερα, ειδικών σκοπών. Με τον μεγαλύτερο όλων, την παράδοση της Μακεδονίας. Όλα εδώ πληρώνονται…

Μ.Γ.