ΗΤΑΝ 24 ΧΡΟΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΤΟ HOT SPOT ΜΟΡΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ. ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»!

Εμείς, οι «φασίστες», «ναζιστές», «ρατσιστές» και όλα τα συναφή, προειδοποιήσαμε από προχθές, ότι θα υπάρξουν θάνατοι δύστυχων από το κρύο, στα hotspots των «αλληλέγγυων»!

Αλλά, οι κάθε λογής «αλληλέγγυοι» αγρόν ηγόρασαν… Και είχαν πολλές επιλογές, εκτός από τους πάρουν στα σπίτια τους – μια οικογένεια «αλληλέγγυων» να πάρει από ένα «προσφυγάκι», έστω και για λίγες μέρες μόνο, μέχρι που να περάσει ο χιονιάς… Οι συριζοψεκασμένοι, θα μπορούσαν να μεταφέρουν –έστω και γι’ αυτές τις μέρες- σε θερμαινόμενες αίθουσες των δήμων, των περιφερειών, κ.λπ. τους δύστυχους που «περισσεύουν» κι έχουν στήσει καλοκαιρινές σκηνές έξω από τα hotspots. Το ΚΚΕ θα μπορούσε ν’ ανοίξει γι’ αυτούς το θερμαινόμενο δεκαόροφο Παλάτι του Περισσού… Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έκαναν οι αναίσθητοι, δήθεν «αντιρατσιστές»!

Ήδη, έχουμε τον πρώτο ΝΕΚΡΟ! Πρόκειται για έναν 24χρονο από το Καμερούν, που βρέθηκε νεκρός από το κρύο από φίλους του, με τους οποίους έμενε μαζί σε σκηνή στην Μόρια της Λέσβου!

Πρόκειται βεβαίως για εν ψυχρώ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, με δράστες όλους αυτούς τους αληταράδες που παριστάνουν στα λόγια τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», προσελκύοντας τους δύστυχους όλου του κόσμου στην Ελλάδα, για να τα παίρνουν από τον Σόρος και να ξεκοκαλίζουν τα κοινοτικά κονδύλια που προορίζονται για τους δύστυχους!

(ΥΓ) 1: Ήταν μόνο 24 χρονών! Δεν έχει σημασία από πού ήταν, τι χρώμα είχε το δέρμα του, ποιον Θεό λάτρευε, και πως βρέθηκε εδώ. Ήταν ένας συνάνθρωπός μας που πέθανε άδικα! Καθάρματα «αλληλέγγυοι», τι θα πείτε στη μάνα του;

(ΥΓ) 2: Θα επέμβει άραγε καμμιά «αντιρατσιστική» Υπηρεσία, για αυτούς τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που εν γνώσει τους, εξέθεσαν τον άτυχο αυτό νέο σε κίνδυνο θανάτου, ο οποίος τελικά επήλθε;