ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΙΝΑΙ «ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ», ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ!

Δήλωση για την κατάσταση στα hot spot που βρίσκονται στα νησιά έκανε ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής του… τιμημένου κουκουέ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου:

«Η κυβέρνηση εδώ και τώρα να αναλάβει τις ευθύνες της και να πάρει άμεσα μέτρα απεγκλωβισμού των προσφύγων και των μεταναστών που βρίσκονται στα νησιά του Αιγαίου στις άθλιες συνθήκες των HOT SPOT και είναι εκτεθειμένοι στην παγωνιά και στη βροχή. Τώρα να κλείσουν τα Hotspot και να σταματήσει η βαρβαρότητα του εγκλωβισμού. Να δυναμώσει η λαϊκή αλληλεγγύη και η πάλη…».

Αυτό θα πει θράσος! Ενώ ο «ευαίσθητος» κουκουές λέει όλα, όχι μόνο τα στελέχη του… τιμημένου δεν φιλοτιμούνται να πάρουν από ένα «προσφυγάκι» στα σπίτια τους για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα, αλλά και το κόμμα του αρνείται πεισματικά ν’ ανοίξει το δεκαόροφο θερμαινόμενο Παλάτι του Περισσού, για να φιλοξενήσει μερικές χιλιάδες δύστυχους, ειδικά αυτές τις μέρες, που επικρατεί πολικό ψύχος! Τόσο «αλληλέγγυοι» είναι! Φτύστε τους – για να μην τους ματιάσετε!