ΟΥΑΟΥ! Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΕΙΝΑΙ… PLAYBOY, ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕI!

Τον Τόνι Κάστρο τον ξέρετε; Πρόκειται για έναν διεθνή… playboy, που ταξιδεύει σε διάφορες χώρες, ζώντας μέσα στη χλιδή και το διστάζει να το δείχνει, αναρτώντας φωτογραφίες από τον πολυτελή του βίο στο instagram.

Δεν είναι όμως ένα τυχαίο πρόσωπο, αλλά ο εγγονός του «κομαντάντε» Φιντέλ Κάστρο!
Μάλιστα, οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει από τις περιπλανήσεις του ανά τον κόσμο, τα τελευταία δύο χρόνια, διέρρευσαν στην αμερικανική εφημερίδα «Miami Herald».

Ο 22χρονος Τόνι, είναι μοντέλο στο επάγγελμα, θεωρεί τον εαυτό του playboy, έχει εμμονή με τις selfies, λατρεύει να ταξιδεύει στο εξωτερικό κι έχει χιλιάδες followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν, ο Τόνι ατενίζει τον ωκεανό από ένα πολυτελές κότερο, οδηγεί BMW, ποζάρει σε χριστουγεννιάτικη αγορά στη Μαδρίτη, είναι αγκαλιά με την μητέρα του Λιζέτ Ουλόα στην Αβάνα.

 

Σκοπός του Κάστρο του νεωτέρου, που στον… ελεύθερο χρόνο του σπουδάζει στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αβάνας, είναι να κατακτήσει όχι την εξουσία αλλά την… πασαρέλα (έχει ήδη διαφημίσει ρούχα του διάσημου οίκου Chanel), συνήθως κυκλοφορεί με ένα μπερέ όπως ο Τσε Γκεβάρα, και του αρέσει πολύ η ραπ μουσική.

Και εις ανώτερα, Viva la revolución, Hasta la victoria siempre, αλλά πού τα βρήκε τα λεφτά και καλοπερνάει σε μια χώρα που οι προλετάριοι τη βγάζουν με τρεις κι εξήντα; Είχε κάνει «καβάντζα» ο παππούλης;