«ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΟΥ 2019 ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Ποιος είναι ο πραγματικός μεγάλος αντίπαλος του αμερικανοκομμουνισταριού του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα σήμερα; Η ΝΔ, θα σπεύσει να πει κάποιος, για λόγους καθαρά μικροπολιτικούς.

Οπωσδήποτε, αντίπαλος των συριζαίων είναι και η Νουδούλα, η οποία απειλεί να τους πάρει την εξουσία, ωστόσο οι αμερικανοκομμουνιστές που βλέπουν μακρύτερα από τη μύτη τους, θεωρούν ως «μεγάλο αντίπαλο» την Χρυσή Αυγή. Η οποία Χρυσή Αυγή, δεν θα τους γκρεμίσει απλά και μόνον από την εξουσία, αλλά θα γκρεμίσει την ιδεολογική τους κυριαρχία στην ελληνική κοινωνία (που επιβλήθηκε το… σωτήριον έτος 1974, με την ανοχή της ψοφοδεξιάς…), ώστε να απαξιωθούν πολιτικά και ιδεολογικά από την ελληνική κοινωνία και να μην επανέλθουν ποτέ ξανά στην εξουσία!

Γι’ αυτό, πρώτιστος στόχος των αριστερών είναι το σταμάτημα της ανόδου της Χρυσής Αυγής κι ύστερα της Νουδούλας!

Αυτό ομολόγησε και η… «βουλεύτρια»  του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, μιλώντας χθες στην εκπομπή της ΣΥΡΙΖΕΡΤ-ΣΟΝΒΙΕΡΤ «Μαζί το Σαββατοκύριακο». Ιδού το επίμαχο απόσπασμα των δηλώσεών της λεγάμενης:

«Πρέπει πια να δημιουργηθεί αυτός ο ευρύς προοδευτικός πόλος – και στην Ευρώπη γίνονται βήματα – και να δούμε πως θα αποτρέψουμε την άνοδο της Δεξιάς και ειδικά της Ακροδεξιάς και να δημιουργηθεί αυτό που έχει γίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες (Ισπανία, Πορτογαλία κα.) τη συνεργασία της Σοσιαλδημοκρατίας με την Αριστερά. Νομίζω ότι αυτό είναι το κύριο διακύβευμα του 2019».

Παρεμπιπτόντως, το ότι η συριζαία καίγεται να αποτρέψει «την άνοδο της ακροδεξιάς», σημαίνει πολύ απλά ότι η μεγάλη άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, στην οποία έχουμε πολλές φορές αναφερθεί, δεν είναι ευσεβείς μας πόθοι, αλλά μια πραγματικότητα!  

Τα συμπεράσματα δικά σας!