ΤΟ OLYMPIA.GR ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟΝ MISTER TSIPRA: ΚΑΝΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΠΑΝΟΣ ΜΑΣ!

Στα… παρακάλια προς τον mister Tsipra, το’ χουν ρίξει τα παπαγαλάκια του Καμμένου, προκειμένου ο μόνιμος υπουργός Εθνικής Αμύνης (Hotspots και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…) να μείνει για όσο το δυνατόν περισσότερο στο… αντικείμενο του πόθου του, την υπουργική καρέκλα!

Τι του ζητούν; Να καθυστερήσει όσο μπορεί να φέρει στη βουλή την κύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών!

Ιδού και τα… επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο… πρωτοπαπαγάλος κουμπάρος της υπουργάρας μας:

«Θέλουν να ξεπλύνουν το ΠΑΣΟΚ μέσω Πρεσπών. Εξ ου και η πρεμούρα να εισηγούνται στον Αλέξη Τσίπρα την ταχύτατη έλευση της συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή, για να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα με τον κυβερνητικό τους εταίρο. Ποιοι είναι όμως αυτοί που θέλουν να μολύνουν τον Αλέξη Τσίπρα με τον ιό του ΠΑΣΟΚ; Και για ποιο λόγο θέλουν να το κάνουν; Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι θα καταστρέψουν έναν πολιτικό που έχει μπροστά του 30 χρόνια πρωταγωνιστικού πολιτικού ρόλου…

Γιατί η ελληνική κυβέρνηση δείχνει τέτοια ανάγκη να υπογράψει και μάλιστα άρον – άρον την συμφωνία; Ο ίδιος ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ διέψευσε τις πληροφορίες που θέλουν την συμμαχία να πιέζει για άμεση ψήφιση της συμφωνίας από την ελληνική πλευρά.
Πως είναι λοιπόν δυνατόν η ελληνική κυβέρνηση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, να προσπαθεί να μαζέψει βουλευτές δεξιά και αριστερά, και να μελετά σενάρια ακόμα και αποχώρησης του ΚΚΕ από την ψηφοφορία σε περίπτωση που δεν βγουν οι ψήφοι, ώστε να περαστεί συμφωνία με λιγότερες από 151 βουλευτές, να δείχνει μία απολύτως αδικαιολόγητη σπουδή για να «τελειώνει σύντομα»
Ειδικά και όταν δεν υπάρχει καμία πίεση από την Ευρωπαϊκή Ένωση…».

Όπως βλέπετε, ο πρωτοπαπαγάλος δεν έχει κανένα πρόβλημα μ’ αυτή καθ’ αυτή την προδοτική Συμφωνία, αλλά το μόνο που τον καίει είναι να καθυστερήσει να έρθει στη βουλή!

Παραδίδουμε στη χλεύη σας τον πρωτοπαπαγάλο και τον υποβολέα του – τον μόνο άνθρωπο στον κόσμο που θα μπορούσε να αποτρέψει την υπογραφή της προδοτικής Συμφωνίας, ανατρέποντας εγκαίρως την κυβέρνηση Τσίπρα!