ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΟΙΝΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ… ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ FIR ΑΘΗΝΩΝ!

Τελικά, όλα έγιναν όπως τα προβλέψαμε από τις 27 Δεκεμβρίου, που υπήρξε η σχετική ανακοίνωση των Τούρκων! Η χώρα με την οποία θα έκανε κοινή ναυτική άσκηση η Τουρκία εντός του FIR Αθηνών και εντός της ελληνικής περιοχής ευθύνης για Έρευνα και Διάσωση, στην περιοχή νότια του Καστελόριζου, ήταν φυσικά οι ΗΠΑ!

Σύμφωνα, λοιπόν, με φωτογραφίες που δημοσιοποίησε μέσω του λογαριασμού στο Τwitter το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στην άσκηση που διεξήχθη συμμετείχαν οι τουρκικές φρεγάτες TCG GAZIANTEP και TCG GEMLIK, καθώς και το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS PORTER, ένα ελικόπτερο και δυο F-16.

Η δε Διοίκηση του 6ου Αμερικανικού Στόλου, ανήρτησε φωτογραφία στο Τwitter όπου περιγράφει την προσγείωση του τουρκικού ελικοπτέρου στο αμερικανικό αντιτορπιλικό USS PORTER.

Πατριωτάρες, Καμμένε και Αποστολάκη, εσείς που… τσακίζετε και ισοπεδώνετε (προσοχή στα καλτσόν!) θα τολμήσετε άραγε να ζητήσετε εξηγήσεις από τα μεγάλα αφεντικά σας για την άκρως ανθελληνική τους στάση, ή φοβόσαστε να μην πέσουν… σκαμπίλια;